Επείγουσα διακομιδή ασθενούς, προς το Νοσοκομείο Παπανικολάου Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε την 1η Ιανουαρίου το ΕΚΑΒ Καστοριάς, ευχαριστώντας μάλιστα με σχετική του ανάρτηση στο facebook, όσους συνεργάστηκαν προκειμένου να φτάσουν γρήγορα και με ασφάλεια στο Νοσοκομείο. Να σημειωθεί πως στο έργο του ΕΚΑΒ συνέδραμε η Ελληνική Αστυνομία, με το ΕΚΑΒ να στέκεται ιδιαίτερα στη συνδρομή των πληρωμάτων του κάθε μέρα, γιορτές και αργίες, δίπλα στον ασθενή:

“Θα μας επιτρέψετε τίς πρώτες Ευχές για καλή χρονιά να τίς δώσουμε πρώτα στα δικά μας πληρώματα που δίνουν την ψυχή τους στο καθήκον δίπλα στον ασθενή, μέρα και νύχτα , γιορτές και αργίες και ταυτόχρονα ζητώντας κατανόηση από τις οικογένειές μας που τις ημέρες αυτές τις περνάμε χωριστά.
Ευχές και στις υπόλοιπες υπηρεσίες που σήμερα με την ευκαιρία μιας δύσκολης επιχειρήσεις για επείγουσα διακομιδή ασθενούς συνεργάστηκαμε άψογα για να φτάσουμε γρήγορα και με ασφάλεια.
Θερμές ευχαριστίες στην Τροχαία Καστοριάς την Τροχαία Ημαθίας την Τροχαία Θεσσαλονίκης την Εγνατία οδό και τους εργαζόμενους στο νοσοκομείο Καστοριάς αλλά και της ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου Θεσσαλονικής καθώς επίσης και στο ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης.
Ευχόμαστε υγεία σέ όλους σάς με λιγότερες κλήσης στο ΕΚΑΒ και με αγάπη και ευτυχία σε κάθε σπίτι.
Καλή χρονιά
Χρόνια πολλά.”

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X