Μια νέα προσθήκη στην καρδιά της Θεσσαλονίκης που αλλάζει τα δεδομένα του ανδρικού κουρέματος.
Μετά την επιτυχία του στην δυτική μεριά της πόλης, ο Γιάννης Βαλαβάνης και η ομάδα του φέρνουν μια νέα τάση στο ανδρικό κούρεμα στο κέντρο της πόλης. Στην Αιγύπτου 15 στα Λαδάδικα, το Clippers Barbers προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία περιποίησης που ξεπερνά κατά πολύ το κλασικό μοτίβο του ανδρικού κουρέματος.

Όταν επισκεφτείς το μπαρμπέρικο, αντικρίζεις το πάντρεμα του παλιού πέτρινου στοιχείου που κυριαρχεί στα Λαδάδικα, με τα σύγχρονα και εξελιγμένα τεχνολογικά στοιχεία που έχουν προστεθεί με μεγάλη προσοχή στην λεπτομέρεια. Μεγάλοι καθρέφτες με ενσωματωμένα ring lights, δερμάτινες πολυθρόνες με χρυσά στοιχεία, πέτρινοι τοίχοι και ένα εντυπωσιακό graffiti κυριαρχούν στον χώρο. Ένας χώρος που μπορεί ο καθένας να χαλαρώσει και να αφεθεί στα χέρια των επαγγελματιών.

Η έμπνευση και το logo

Το όραμα του κονσεπτικού μπαρμπέρικου βρίσκονταν στα σχέδια του Γιάννη για καιρό και τους τελευταίους δύο μήνες πήρε την τελική του μορφή. Στόχος ήταν να δημιουργηθεί ένα φιλόξενο περιβάλλον, με μοντέρνα και ρετρό στοιχεία, στο οποίο ο πελάτης θα απολαμβάνει την απόλυτη εμπειρία καλλωπισμού.

Στην είσοδο του μπαρμπέρικου θα αντικρίσεις ένα εντυπωσιακό graffiti ενός ναύτη με περίτεχνο μουστάκι και καπέλο, το οποίο έχει δημιουργηθεί με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης (AI), έχει φιλοτεχνηθεί από τον καλλιτέχνη APSET και προσδίδει μια καλλιτεχνική πινελιά στον χώρο.

Το όνομα «Clippers Barbers» είναι εμπνευσμένο από τη λέξη “clipper” που έχει διττή σημασία, αυτή της κουρευτικής μηχανής αλλά και αυτή των ιστιοφόρων εμπορικών πλοίων. Έτσι δημιουργήθηκε και το λογότυπο της επιχείρησης, το οποίο έχει σχεδιαστεί από τον γραφίστα Ίωνα, γνωστό και ως Zadom, όπου τα clippers γίνονται πανιά και τα μαλλιά γίνονται κύματα. Όλα αυτά τα στοιχεία συνδέονται και με την περιοχή, αφού εκεί βρίσκονταν παλιά οι αποθήκες του λιμανιού για τα εμπορικά πλοία.

Φιλοσοφία & Υπηρεσίες

Η φιλοσοφία της ομάδας είναι να ασχολούνται προσωπικά με τις ανάγκες του κάθε πελάτη και να του παρέχουν μια εξατομικευμένη εμπειρία χαλάρωσης. Βασικό μέλημα τους είναι να χτίσουν μια προσωπική σχέση με τους πελάτες και να ξεφύγουν εντελώς από την διεκπεραιωτική διαδικασία ενός απλού κουρέματος.

Όπως δηλώνει και ο Γιάννης «To Clippers δεν είναι ένα απλό μπαρμπέρικο. Είναι μια εμπειρία στην οποία ο πελάτης απολαμβάνει ένα συνολικό καλλωπισμό, χαλαρώνει και ουσιαστικά κάνει ένα μικρό δώρο στον εαυτό του, ώστε να ξεφύγει από τα συνηθισμένα».

Οι υπηρεσίες που παρέχει το Clippers δίνουν μια premium αίσθηση περιποίησης η οποία ταυτόχρονα είναι πολλή προσιτή στο ευρύ κοινό. Μάσκες περιποίησης προσώπου, βαφές , πούδρες, after shave και εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα συνάδουν στην ολική προσέγγιση που επιθυμεί να παρέχει η ομάδα του καταστήματος.

Η ομάδα του Clippers παρακολουθεί σεμινάρια ώστε να είναι συνεχώς ενημερωμένη για νέες τεχνικές και τάσεις και ο ίδιος ο Γιάννης Βαλαβάνης πραγματοποιεί σεμινάρια και διδάσκει σε ιδιωτική σχολή. Η εξέλιξη και η συνεχής βελτίωση πάνω στο αντικείμενο τους αποτελεί βασικό κομμάτι της δουλειάς τους. Επιπλέον στον λογαριασμό του Γιάννη σε Instagram και Tik Tok μπορείς να βρεις πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με τελευταία trend και τις τάσεις στην κομμωτική αφού ο ίδιος επιδιώκει να μοιράζεται τις γνώσεις του με το κοινό του και να χτίζει έτσι μία σχέση εμπιστοσύνης.

Αναμφισβήτητα, το Clippers είναι ο ιδανικός προορισμός για να αφεθείς στα χέρια επαγγελματιών που θα φροντίσουν να βιώσεις μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και προσωπικής περιποίησης.

Διεύθυνση : Αιγύπτου 15, Λαδάδικα

Τηλέφωνο : 2311 115 515

Instagram : weareclippersbarbers

Facebook : Clippers Barbers

Tik Tok : johnvalatheclipper

Πηγή: https://www.thestival.gr

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X