Ιατρεία σε Φλώρινα, Αμύνταιο και Πτολεμαΐδα λειτουργεί η Ειδική Ορθοδοντικός Αγγελική Δημ. Μαζάρη – Καραδίσογλου, DipDS, MSc University Of London, MOrth, μετεκπαιδευθείσα επί τριετίας στο London Royal Hospital, Υπ. Διδάκτωρ ΑΠΘ.  

Η ορθοδοντική και ιδιαιτέρως η ενασχόληση με τα παιδιά (η αποκατάσταση του χαμόγελού τους και η ανάδειξη του προσώπου τους) αποτελεί για την ορθοδοντικό μεράκι, πάθος και έργο ζωής.

Διαθέτει περγαμηνές σπουδών και μετεκπαιδεύσεων, πάνω στο αντικείμενο της Ειδικής Ορθοδοντικής.

Invisalign

Διευθύνσεις

Παύλου Μελά 60 (Πεζόδρομος) Φλώρινα

Μ. Αλεξάνδρου και Κοσκινά Αμύνταιο

Κωνσταντινουπόλεως 31 Πτολεμαΐδα

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

2385022303, 6984 138014

Mail: [email protected]

Instagram: Mazari_orthodontics

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Αγγελική Δημ. Μαζάρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Φλώρινα. Αποφοίτησε αριστούχος από το Α’ Γενικό Λύκειο Φλώρινας το 1991 και μετά από Πανελλήνιες Εισαγωγικές Εξετάσεις, το ίδιο έτος, εισήχθη με υποτροφία στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από όπου αποφοίτησε το 1997.

Συνέχισε τις σπουδές της στην Οδοντιατρική Σχολή του Βασιλικού Νοσοκομείου του Λονδίνου (Royal London Hospital 1997-2000), όπου απέκτησε τον τίτλο Master of Science με διάκριση (MSc with distinction). Εργάστηκε ως οδοντίατρος στο Βασιλικό Νοσοκομείο του Λονδίνου και σε ιδιωτικά ιατρεία στο Λονδίνο.

Απέκτησε την Ειδίκευση στην Ορθοδοντική, στο Εργαστήριο Ορθοδοντικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (2000-2004), όπου παρακολούθησε και θεράπευσε πληθώρα περιστατικών δίπλα σε πρωτοπόρους και διακεκριμένους καθηγητές Ορθοδοντικής. Επίσης, έλαβε μέρος σε πλήθος συνεδρίων Ορθοδοντικής, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, σε μερικά και ως εισηγήτρια.

Με την αποφοίτησή της, της απονεμήθηκε ο τίτλος της Οδοντιατρικής Ειδικότητας της Ορθοδοντικής στην Ελλάδα (Ειδικός Ορθοδοντικός), με σύμφωνη απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας (ΚΕ.Σ.Υ.). Επέστρεψε στην γενέτειρά της, την Φλώρινα, όπου και διατηρεί ιδιωτικό Ορθοδοντικό Ιατρείο.

Η ορθοδοντική και ιδιαιτέρως η ενασχόληση με τα παιδιά (η αποκατάσταση του χαμόγελού τους και η ανάδειξη του προσώπου τους) αποτελεί για την ορθοδοντικό μεράκι, πάθος και έργο ζωής. Παράλληλα, συνεχίζει το ερευνητικό της έργο στο εργαστήριο Ορθοδοντικής της Οδοντιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ως Υποψήφιος Διδάκτωρ με ερευνητικά αντικείμενα τη μάσηση, την Ηλεκτρομυογραφία (ΗΜΓ), τη φυσιολογία των μυών και την αισθητική.

Είναι μέλος της Παγκόσμιας Ορθοδοντικής Ομοσπονδίας (World Federation of Orthodontics), της Ευρωπαϊκής Ορθοδοντικής Κοινότητας (European Orthodontic Society), της Ορθοδοντικής Εταιρείας της Ελλάδος, της Ορθοδοντικής Εταιρείας της Βορείου Ελλάδος, της Εταιρείας Ορθοδοντικής και Γναθοπροσωπικής Μελέτης και Έρευνας (ΕΟΓΜΕ) καθώς και του Επαγγελματικού Συλλόγου Ορθοδοντικών Ελλάδος.

Είναι κάτοχος Διεθνών πιστοποιήσεων για την εφαρμογή της μεθόδου διαφανών ναρθήκων Invisalign, την εφαρμογή της Γλωσσικής Μεθόδου 2D Lingual Brackets και την εφαρμογής της Γλωσσικής Μεθόδου Incognito.

 

Συνιστάται στους ενδιαφερόμενους για ορθοδοντική θεραπεία να ελέγχουν προηγουμένως εάν ο οδοντίατρος στον οποίο απευθύνονται είναι Ειδικός Ορθοδοντικός.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X