Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Ιερός Ναός Αγίας Σκέπης Πτολεμαΐδος ετοίμασε τα Χριστουγεννιάτικα δέματα, που θα διανεμηθούν σε οικονομικά ευάλωτους ενορίτες.

Η δεματοποίηση των τροφίμων πραγματοποιήθηκε υπό την καθοδήγηση και τις οδηγίες του Προϊστάμενου του ως άνω Ιερού Ναού Πρωτοπρεσβύτερου Θεόφιλου Φραγκουλίδη, ο οποίος σημείωσε χαρακτηριστικά:

<<Ευχαριστώ και συγχαίρω κατ᾽ αρχάς τους συνεργάτες μου, τους οποίους βλέπετε να εργάζονται προσωπικά και χειρωνακτικά, μεταξύ των οποίων οι κυρίες του Φιλοπτώχου ταμείου του Ναού, οι εθελοντές που επί πολλά έτη αναλαμβάνουν τη συλλογή και αποστολή των δεμάτων, καθώς και σπουδαστές απο την γειτονική Σχολή Πυροσβεστών >>

Ο πατήρ Θεόφιλος, ευχαρίστησε ιδιαίτερα και τον Διοικητή της Σχολής Πυροσβεστών, που κάθε χρόνο συνδράμει στο θεάρεστο αυτό έργο. Κλείνοντας, μας ανακοίνωσε και μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα είδηση, καθώς την ερχόμενη Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, στον Ι.Ν. Αγίας Σκέπης, θα πραγματοποιηθεί η Ακολουθία της Τριθέκτης, στην οποία θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας κ.κ. Ειρηναίος.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλο το ” επιτελείο “, για την προσφορά τους στον συνάνθρωπο.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X