Χρυσό Βραβείο στα Πανελλήνια “Healthy Food Awards” έλαβαν τα Βιολειτουργικά Υγιεινά Ροφήματα Μελιού της εταιρείας Dioscurides στην κατηγορία “Herbal Beverage Product”.

Το πρώτο βραβείο ήρθε ως επιστέγασμα των προσπαθειών της εταιρείας, που διαπρέπει με τα προϊόντα της και ήρθε να  επισφραγήσει μια πολυετή προσπάθεια έρευνας, καινοτομίας, συνεργασιών και αξιοποίησης ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Οι κόρες του ιδρυτή και ψυχή της εταιρείας Στέργιου Τζιμίκα, Λουίζα και Ιωάννα, μίλησαν στο True Story Radio για τον εν λόγω βραβείο, προτρέποντας μάλιστα τους νέους να ασχοληθούν με τον πρωτογενή τομέα. Ακόμη, αναφέρθηκαν στο κομμάτι της προώθησης και πόσο μεγάλο στοίχημα είναι για την εταιρεία να βγει έξω από την περιοχή, στην οποία ήδη διαπρέπει.

Η εταιρεία πιστεύει στα προϊόντα της, τα οποία τα βρίσκει κανείς σε φαρμακεία και σε εξειδικευμένα καταστήματα υγιεινής διατροφής, καθώς και στο e-shop της εταιρείας, dioscurides.gr.

Τα προϊόντα της βραβεύτηκαν στον διαγωνισμό για την καινοτομία, την διατροφική αξία και πόσο φυσικό είναι προς το περιβάλλον, σημειώνοντας ότι είναι πράσινα καινοτόμα προϊόντα με χαμηλό ενεργειακό κόστος και στόχο να αφήνουν όσο το δυνατόν λιγότερα απόβλητα και να είναι καθαρά φιλικά προς το περιβάλλον

Μάλιστα, έλαβαν πολύ μεγάλη βαθμολογία στην καινοτομία και στην ερευνητική αξία. Γκραν κανιόλ της εταιρείας είναι τα ροφήματα που παρασκευάζονται από αρωματικά φαρμακευτικά φυτά με το αποτέλεσμα να έχει μεγάλη διατροφική αξία για τον καταναλωτή, ενώ υπάρχει και το πολύ γνωστό ελιξίριο του χειμώνα για την αντιμετώπιση του κρυολογήματος, ωστόσο τα ροφήματα της εταιρείας πίνονται όλο το χρόνο.

Στόχος είναι η εταιρεία να ανοίξει τα φτερά της στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σημειώνοντας πως η Πτολεμαΐδα μπορεί να κάνει πολλά πράγματα.

 

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X