Η εκπομπή Ραδιοεφημερίδα με την Αναστασία Κοτζακόλιου φιλοξένησε τον Υπάτιο Μωυσιάδη, CEO της Wattcrop και Συνιδρυτή του True Story Radio.

Φέτος μπορούμε όλοι να γίνουμε Αη Βασίληδες για τα παιδιά. Με αυτό το στόχο, ξεκινάει εφέτος η καμπάνια Toy Bank της WATTCROP, ώστε να διασφαλιστεί ότι κανένα παιδί δεν θα μείνει χωρίς δώρο αυτά τα Χριστούγεννα. Σε συνεργασία με τον True Story Radio και την Pougaridis Media, η Wattcrop θα μοιράσει φέτος δώρα στα παιδιά.

Η δράση αυτή θα έχει αντίκτυπο σε φορείς, οργανισμούς και δομές που είτε φιλοξενούν είτε στηρίζουν παιδιά όλων των ηλικιών. Από βρεφικά, παιδικά μέχρι και εφηβικά παιχνίδια και αντικείμενα, όλα θα αγκαλιαστούν από κάποιο παιδί. Γιατί για πολλά παιδιά και νέους, το δώρο που θα λάβουν από την καμπάνια αυτή είναι το μοναδικό που θα πάρουν τα Χριστούγεννα.

«Αυτό που ζητάμε είναι από όλο τον κόσμο να συγκεντρώσει τα παιχνίδια που δεν θέλει πλέον από παιδιά που έχουν μεγαλώσει και δεν τα χρειάζονται, τα παιδιά βιβλία και να τα προσφέρει σε τέσσερα ιδρύματα που συνεργαζόμαστε», τόνισε στο κάλεσμά του ο κ. Μωυσιάδης.

Τα τέσσερα ιδρύματα που θα πάνε τα παιχνίδια είναι: Μέλισσα, ορφανοτροφείο θηλέων στη Θεσσαλονίκη, Ο Άγιος Στυλιανός, οργανισμός στην Κοζάνη, Ελληνικό Παιδικό Χωριό στη Θεσσαλονίκη και Κιβωτός, Κέντρο αποθεραπείας στον Άργιλο Κοζάνης.

Προϋπόθεση να είναι σε καλή κατάσταση αυτά που θα προσφερθούν, ενώ και τα παιδιά μυούνται στο κομμάτι της προσφοράς στον συνάνθρωπο και επίσης πράγματα που δεν χρειαζόμαστε ξανά βρίσκουν ζωή. Ήδη έχουν προσεγγιστεί και σχολεία για να συμμετέχουν στην καμπάνια που θα λειτουργεί ως τις 20/12.

Πως να συμμετέχετε
Αφού συγκεντρώσετε τα παιχνίδια που επιθυμείτε να δωρίσετε, η ομάδα της Wattcrop σας περιμένει για να τα παραλάβει και να τα διανέμει.
Η συλλογή θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της εταιρείας σε Θεσσαλονίκη και Πτολεμαΐδα.
Θεσσαλονίκη
Στέλιου Καζαντζίδη 47, κτίριο Β, 2ος όροφος, Θέρμη,
Τηλ. Επικοινωνίας: 2310474385
Πτολεμαΐδα
25ης Μαρτίου 29, 2ος όροφος
Τηλ. Επικοινωνίας: 2463025240

διαβάστε σχετικά εδώ 

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X