Με ήττα έκλεισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για τον πρώτο γύρο της Super League 2 η Κοζάνη καθώς δεν τα κατάφερε απέναντι στην ΑΕΚ Β’ στην Αθήνα.

Η Κοζάνη με ένα αυτογκόλ του Τσιμπούκα στο 43’ γνώρισε την ήττα με 1-0, ενώ λίγο νωρίτερα θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ όταν ο Καλλέργης από καλή θέση έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο πρώτο ημίχρονο η Κοζάνη δέχθηκε ιδιαίτερη πίεση από την ΑΕΚ Β’ η οποία δεν άφηνε πολλά περιθώρια ανάπτυξης στον αντίπαλό της, ενώ δοκίμασε αρκετές φορές με σουτ να νικήσει τον Μπογκντάνοβιτς.

Ο Ζίνι ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου, με την Κοζάνη να αγωνίζεται με αρκετές απουσίες καθώς δεν αγωνίστηκαν για διάφορους λόγους οι Νάτσος, Αναστασόπουλος, Κοροβέσης, Ίτσιος και Σουλιώτης.

Ο Άγγελος Διγκόζης επέλεξε τους Μπογκντάνοβιτς, Πάνο, Τάτση, Τζημόπουλο, Τσιμπούκα, Ασλαμπάλογλου, Καραγιάννη, Ψάλτη, Γραμμένο, Σιατραβάνη και Καλλέρη για το αρχικό σχήμα, ενώ στο 55’ έβγαλε από το παιχνίδι τον Καραγιάννη για να φέρει στο γήπεδο τον Κανούλα, ο οποίος λίγο αργότερα είχε μια καλή προσπάθεια για γκολ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Και ενώ η ΑΕΚ Β’ είχε τον έλεγχο άρχισε να οπισθοχωρεί χωρίς όμως η Κοζάνη να γίνεται απειλητική προς την αντίπαλη εστία.

Ο Κανούλας τραυματίστηκε στο 71’ και τον αντικατέστησε ο Ποζατζίδης, ενώ ο Δόρρης πέρασε στη θέση του Ψάλτη.

Επίσης αγωνίστηκαν οι Αποστολίδης και Κούφας, παίρνοντας τις θέσεις του Σιατραβάνη και Ασλαμπάλογλου αντίστοιχα.

Η Κοζάνη έκλεισε έτσι τον πρώτο γύρο με 14 βαθμούς σε 11 αγώνες και ταξιδεύει την Κυριακή στη Μυτιλήνη, για να αντιμετωπίσει τον Αιολικό στην αρχή του Β’ γύρου, αναζητώντας ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να μην μπει σε περιπέτειες.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X