Η εκπομπή Ραδιοεφημερίδα με την Αναστασία Κοτζακόλιου φιλοξένησε τον Κώστα Ιωαννίδη, Σκηνοθέτη της Θεατρικής Ομάδας ΕΠΕΚΕΙΝΑ .

Η θεατρική παράσταση “Το φιλί της γυναίκας αράχνη” θα παρουσιαστεί από τη θεατρική ομάδα “ΕΠΕΚΕΙΝΑ”, σε μετάφραση Νίκου Κέφαλου και σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ιωαννίδη, το Σάββατο και την Κυριακή 9 και 10 Δεκεμβρίου στο Θεατροδρόμιο Κοζάνης και ώρα 9 μ.μ.

Η θεατρική ομάδα ΕΠΕΚΕΙΝΑ έχει ανοίξει τα φτερά της φτάνοντας μέχρι και σε θεατρικό φεστιβάλ στην Πελοπόννησο, με τον κ. Ιωαννίδη να περιγράφει τι αφορά η εν λόγω παράσταση, και τον ίδιο να σημειώνει πως “δεν υπάρχει διαφορετικότητα, όλους τους ανθρώπους πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε ως αδερφό μας και άσχετα από το τι πιστεύει και πρεσβεύει”, λέγοντας επίσης ότι η παράσταση περνάει μηνύματα, μέσα από πολιτικές συγκρούσεις και μηνύματα για τη σεξουαλικότητα του ανθρώπου.

Λίγα Λόγια για το Έργο

Βρισκόμαστε στις φυλακές της Αργεντινής του 1975 όπου δυο φαινομενικά διαφορετικοί κρατούμενοι μοιράζονται το ίδιο κελί. Ο ένας ποινικός και ο άλλος αντικαθεστωτικός. Ο Μολίνα είναι ομοφυλόφιλος και διώκεται για παράνομη πιάτσα, ενώ ο Βαλεντίν είναι αγωνιστής της αριστεράς και φυλακίζεται για τις πολιτικές του ιδέες. Οι κόσμοι τους μοιάζουν εντελώς συμβατοί.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X