Συνεχίζονται οι προβολές της ταινίας κινουμένων σχεδίων “ΕΥΧΗ” για όσους δεν την πρόλαβαν και την ταινία τρόμου “ΜΙΛΑ ΜΟΥ”!

ΕΥΧΗ (WISH )
ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ
ΚΥΡΙΑΚΗ 10/12: 18.00
ΔΕΥΤΕΡΑ 11/12: 18.00
Γενική είσοδος 6 ευρώ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 18.00 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ – ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ!
Σκηνοθεσία: Chris Buck, Fawn Veerasunthorn
Σενάριο: Jennifer Lee, Allison Moore & Chris Buck

ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ: Κώστας Δαρλάσης, , Δανάη Τσούμου, Στεφανία Φιλιάδη, Τάνια Παλαιολόγου, Ερασμία Μαρκίδη, Νίνα Μαζάνη, Πάρις Παρασκευάδης, Γιάννης Λάφης, Πηνελόπη Σκαλκώτου, Πάνος Αποστολόπουλος, Χρήστος Θάνος, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Κωνσταντίνος Κλαυδιανός

Διάρκεια: 95 λεπτά
Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

Μια ολόφρεσκη μουσική animation κωμωδία καλωσορίζει το κοινό στο μαγικό βασίλειο του Ρόσας, όπου η Άσα, μια πανέξυπνη ιδεαλίστρια κάνει μια τόσο δυνατή ευχή που κάποια κοσμική δύναμη, με τη μορφή μιας μικρής υπερενεργητικής μπάλας με το όνομα Αστέρι, αναλαμβάνει να την πραγματοποιήσει. Μαζί, η Άσα και το Αστέρι αντιμετωπίζουν τον πιο επικίνδυνο εχθρό, τον ηγέτη της πόλης Ρόσας, τον Βασιλιά Μαγκνίφικο, προκειμένου να σώσουν την κοινότητά της και να αποδείξουν πως όταν η θέληση ενός θαρραλέου ανθρώπου συνδυάζεται με τη μαγεία των αστεριών, συμβαίνουν θαύματα.
Trailer:



ΜΙΛΑ ΜΟΥ (TALK TO ME)
ΚΥΡΙΑΚΗ 10/12: 21.00
ΔΕΥΤΕΡΑ 11/12: 21.00
ΤΡΙΤΗ 12/12: 21.00
Γενική είσοδος 6 ευρώ

Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα για θέματα που αφορούν το Αμύνταιο και τη Φλώρινα

Σκηνοθεσία: Danny & Michael Philippou
Σενάριο: Danny Philippou, Bill Hinzman & Daley Pearson
Ηθοποιοί: Miranda Otto, Ari McCarthy, Sarah Brokensha, Kit Erhart-Bruce, Hamish Phillips, Sunny Johnson, Sophie Wilde, Marcus Johnson, James Oliver, Jett Gazley, Alexandra Jensen

Διάρκεια: 94 λεπτά
Είδος ταινίας: ΤΡΟΜΟΥ

Όταν μια ομάδα φίλων ανακαλύπτει πώς να καλεί πνεύματα μέσω ενός ταριχευμένου χεριού, εθίζεται στη νέα περιπέτεια, μέχρι που ένας εξ αυτών ξεπερνά τα όρια και απελευθερώνει τρομακτικές υπερφυσικές δυνάμεις. Είναι η πρώτη ταινία των ελληνικής καταγωγής Αυστραλιανών διδύμων Ντάνι και Μάικλ Φιλίππου, ευρύτερα γνωστών από το διαδικτυακό τους κανάλι RackaRacka, με πάνω από 1,5 δισεκατομμύριο θεάσεις στο YouTube. Ο Πίτερ Τζάκσον, σκηνοθέτης του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, αποθέωσε την ταινία ως την «καλύτερη ταινία τρόμου των τελευταίων ετών». Συγκεκριμένα, ο Τζάκσον έγραψε στην δήλωσή του: «Δεν είναι απλώς καλό – είναι πάρα πολύ καλό. Η καλύτερη, πιο καθηλωτική ταινία τρόμου που έχω απολαύσει εδώ και χρόνια. Ανελέητα τρομακτική και ανατριχιαστική – με τον καλύτερο δυνατό τρόπο». Είναι η πιο επιτυχημένη εμπορικά ταινία τρόμου στην ιστορία της Α24 στο box office της Βόρειας Αμερικής.

Trailer:

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X