Η εκπομπή Ραδιοεφημερίδα με την Αναστασία Κοτζακόλιου φιλοξένησε την Πόπη Παρασκευά, Ιδρύτρια της ομάδας Εθελοντισμού Ανδρόνικος, με τη συζήτηση να περιστρέφεται γύρω από την προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων μέσα από τα αστέρια των ευχών του Make a Wish, για να πραγματοποιούνται θαύματα, δηλαδή ευχές παιδιών.

Το φετινό αστέρι των ευχών εμπεριέχει και τον ήλιο, περνώντας το μήνυμα μέσα από make a wish ότι ο ήλιος φωτίζει, ενώ φέτος υπάρχουν τρεις πρωταγωνιστές:

Η Ελισάβετ που πήρε ένα κινητό τηλέφωνο και νοσεί από λευχαιμία, η Βασιλική που έχει σπάνιο σύνδρομο και είχε ευχή να τραγουδήσει με την Ελήνη Φουρέιρα  και ο Σπύρος που κατάγεται από την Πτολεμαΐδα, μένει στη Θεσσαλονίκη και κάθεται σε αναπηρικό καρότσι. Νόσησε από καρκίνο 3 μηνών, και σήμερα είναι καλά τρέχει επάνω ρόδες και ευχήθηκε να έχει μια μπασκέτα μέσα στο δωμάτιό του.

Όσοι αποκτούν το αστέρι των ευχών πραγματοποιούν θαύματα και κάνουμε χαρούμενα τα παιδιά, τόνισε με έμφαση η Πόπη, τονίζοντας πως με τα αστέρια των ευχών της Πτολεμαΐδας πραγματοποίησαν ευχές για τρία παιδιά, κάνοντάς τα χαρούμενα.

Η ομάδα εθελοντισμού ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ βραβεύτηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από το Make a Wish ως πρώτη στην Ελλάδα, με την Πόλη Παρασκευά να δηλώνει υπερήφανη για αυτό.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X