Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ειρηναίος, κατά την ποιμαντική του διακονία, επισκέφθηκε Την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου την Ι. Μ. Αγ. Αυγουστίνου Φλωρίνης, όπου τον υποδέχθηκε η Αδελφότητα της Μονής και τέλεσε Τρισάγιο στον τάφο του Μακαριστού Μητροπολίτου κυρού Αυγουστίνου Καντιώτη, παρουσία του Σεβ. Μητρ. πρ. Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Θεοκλήτου και του Σεβ. Μητρ. Ν. Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου.

 

Δείτε επίσης: Η Εορδαία υποδέχεται για πρώτη φορά τον νέο Μητροπολίτη της κ. Ειρηναίο

 

Δείτε φωτογραφίες:

Επισκέφθηκε επίσης την Ι. Μ. Αγ. Παντελεήμονος και Ευβούλης Αμυνταίου, όπου τον υποδέχθηκε η Αδελφότητα της Μονής.

– την Ι. Μ. Αγ. Μάρκου Πρώτης Φλωρίνης όπου τον υποδέχθηκε η Αδελφότητα της Μονής και Χοροστάτησε κατά την ακολουθία του Εσπερινού της Αγρυπνίας για την Εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου, παρουσία του Σεβ. Μητρ. πρ. Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Θεοκλήτου.
– Την Παρασκευή 24 και το Σάββατο 25 Νοεμβρίου ε.έ., Χοροστάτησε και Λειτούργησε, αντίστοιχα, στον πανηγυρίζοντα Ι. Ν. Αγ. Αικατερίνης Σ.Σ. Ιωαννίδη Φλώρινας. Στο τέλος της Θ. Λειτουργίας προέβη σε χειροθεσία Αναγνώστου.
– Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου ε.έ., το πρωΐ, λειτούργησε στον κατάμεστο Ι. Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Αμυνταίου. Τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Άνθιμος Μπιτάκης, ο Βουλευτής Φλώρινας κ. Σταύρος Παπασωτηρίου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργος Κασαπίδης και ο νεοεκλεγής Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Ιωάννης Λιάσης.

Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα για θέματα που αφορούν το Αμύνταιο και τη Φλώρινα

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X