Η εκπομπή Ραδιοεφημερίδα με την Αναστασία Κοτζακόλιου φιλοξένησε τον Νικόλαο Σακκά, Δήμαρχο Τρικκαίων, με αφορμή την έναρξη σήμερα Παρασκευή, του Μύλου των Ξωτικών.

Ο Μύλος ανοίγει τις πύλες του για 12η χρονιά, χαρίζοντας χαρά, ευτυχία και χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους. Τα εγκαίνια θα γίνουν την Κυριακή και θα λειτουργεί μέχρι τις 7 Ιανουαρίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ.

Το θεματικό πάρκο έγραψε μεγάλη ιστορία στις γιορτές των Χριστουγέννων και εφέτος έχει θέμα τον Μικρό Πρίγκιπα τα Χριστούγεννα, περιλαμβάνοντας αρκετές δράσεις και εκδηλώσεις, σημείωσε ο δήμαρχος, τονίζοντας ότι ο Μύλος στέκεται παρά το γεγονός ότι ο χώρος υπέστη καθολική ζημιά. Ο χώρος αποκαταστάθηκε, έγινε εντελώς καινούριος, με το φετινό πρόγραμμα να έχει πολλές και νέες δράσεις.

Ο κ. Σακκάς έκανε λόγο για ένα μεγάλο φετινό στοίχημα με στόχο να αλλάξει την ψυχολογία του κόσμου, σε μια περιοχή που επλήγησε από την κακοκαιρία. Ακόμη, τόνισε ότι οι αποστάσεις είναι πολύ μικρές στην περιοχή και ο κόσμος μπορεί να δει πολλές ομορφιές τριγύρω. Ο Μύλος από το κέντρο απέχει σε 10 λεπτά με τα πόδια, ενώ τριγύρω υπάρχουν πολλά αξιοθέατα, με τα τουριστικά καταλύματα να είναι σήμερα δυσεύρετα.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X