Προσωπικά ανέλαβε την ευθύνη της εκ παραδρομής λάθος ενημέρωσης εκ μέρους της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ο Περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης, σχετικά με το θέμα του LEADER των Γρεβενών, σημειώνοντας πως το ποσό σε καμία περίπτωση δεν είναι 7εκ. ευρώ αλλά θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα από το αρμόδιο Υπουργείο.

Όπως σημείωσε το σημαντικό είναι πως τα Γρεβενά δεν θα στερηθούν στου σημαντικού αυτού προγράμματος, με φορέα υλοποίησης την ΑΝΚΟ, μετά τη μη επιτυχή εξέλιξη της προσπάθειας που έγινε από την τοπική ομάδα η οποία συστάθηκε.

«Καταφέραμε να μη χάσουν κονδύλια τα Γρεβενά και οι εσφαλμένες εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν από την ανακοίνωση της Περιφέρειας προέκυψαν εκ παραδρομής».

Σε ερώτηση του «Π» για την ανακοίνωση Αμανατίδη σχετικά με το ζήτημα, επιβεβαίωσε πως υπήρξε μια επικοινωνία μεταξύ των δύο ανδρών, δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινήσεις και από πλευράς Κασαπίδη τονίστηκε πως ουδέποτε θα έλεγε ψέματα σκόπιμα:

«Δεν αποδέχομαι τη μομφή για σκόπιμα ψεύδη και η σημερινή μου τοποθέτηση το αποδεικνύει. Θα μπορούσε να λυθεί με μια επικοινωνία όπως γίνεται για σειρά ζητημάτων όπου ο κ. Αμανατίδης επικοινωνεί μαζί μου και δίνω διευκρινίσεις. Δεν θα προέβαινα ποτέ σε χονδροειδές ψέμα».

 

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X