Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Φυσιολατρικός Όμιλος Κομνηνών, την Κυριακή 19 Νοεμβρίου. Περισσότεροι από 35 νέοι και νέες είχαν την ευγενή καλοσύνη να ανταποκριθούν με προθυμία και να στηρίξουν αυτή τη δράση, όπου συγκεντρώθηκαν 26 φιάλες (μονάδες) αίματος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φυσιολατρικού Ομίλου Κομνηνών «φίλοι του βουνού», ευχαριστεί από καρδιάς όλα τα μέλη και τους φίλους του για τη συμμετοχή τους στο προσκλητήριο ζωής, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη τους για τον συνάνθρωπο. Ένας δεν φτάνει. Χρειάζονται πολλοί. Πρέπει να θυμόμαστε όλοι μας, ότι η εθελοντική αιμοδοσία δεν είναι μια πράξη απλής αγάπης, αλλά ένα υψηλό έργο ανθρώπινης αλληλεγγύης για την τοπική κοινωνία. Με την κίνησή αυτή, στάλθηκε το μήνυμα ελπίδας και συμπαράστασης σε όλους τους ανθρώπους που χρειάζονται στήριξή.

Οι ασθενείς δεν πρέπει να δίνουν τον αγώνα μόνοι τους, αλλά με όλους εμάς δίπλα τους.

Επίσης ευχαριστεί ολόψυχα όσους προσήλθαν με προθυμία να προσφέρουν αίμα αλλά δεν μπόρεσαν για διάφορους λόγους. Ευχόμαστε την επόμενη φορά να μπορέσουν να εκπληρώσουν το έργο τους.

Απένειμε τιμητική πλακέτα στον ενδοκρινολόγο γιατρό κ. Ιωάννη Παπαδόπουλο, που ανταποκρίθηκε άμεσα στο προσκλητήριο ζωής. Με την παρουσία του και πάλι στην αιμοδοσία του Ομίλου, ξεπεράστηκε το εμπόδιο της μη διάθεσης γιατρού από Νοσοκομείο.

“Αγαπητέ μας γιατρέ με την αμέριστη συμπαράστασή σου και την συμμετοχή σου στις δραστηριότητες του Ομίλου μας, κέρδισες επάξια μια θέση στην καρδιά μας. Θα έχεις πάντα μαζί σου την αγάπη, την εκτίμηση, και τον σεβασμό μας,” , αναφέρει κλείνοντας την σχετική ανακοίνωση του ο Φυσιολατρικός Όμιλος Κομνηνών «φίλοι του βουνού».

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X