Αποφάσεις οικονομικής ενίσχυσης των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν από τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης και το Δήμο Κοζάνης, εν όψει των εορτών, θα λάβει στη συνεδρίαση της Τρίτης η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Σύμφωνα με τις εισηγήσεις της Π.Ε. Κοζάνης, ο Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης θα ενισχυθεί με 1500 ευρώ για τις υπηρεσίες catering στη «ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ» την οποία θα διοργανώσει στις 8 Δεκεμβρίου, με τα καταστήματα ανοιχτά πέραν του κλασσικού ωραρίου και με πολλές προσφορές για τους καταναλωτές.

Έξω από τα εμπορικά καταστήματα της Κοζάνης θα υπάρχουν πάγκοι με κεράσματα και μουσική, ώστε να δημιουργηθεί ένα όμορφο κλίμα το οποίο θα ενισχύσει την τοπική αγορά.

Παράλληλα την ίδια ημέρα θα διοργανωθεί από τον ΟΑΠΝ και το Δήμο Κοζάνης, η εκδήλωση ανάμματος του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης, η οποία θα συνοδευτεί όπως κάθε χρόνο με συναυλία.

Η Οικονομική Επιτροπή καλείται να εγκρίνει ένα ποσό της τάξης των 5.000 ευρώ για τις υπηρεσίες ήχου και φωτισμού της εκδήλωσης.

 

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X