Με απόλυτη επιτυχία και ανάδειξη του αθλήματος της Υδατοσφαίρισης, Ολοκληρώθηκε το 1ο Τουρνουά Walter- Polo, που διοργάνωσε η “Κολυμβητική Ένωση Κοζάνης” το διήμερο 18 και 19/11/23 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας , με τη συμμετοχή σημαντικού αριθμού αθλητών .

Την πλήρη ικανοποίησή του τόσο για τη φιλοξενία από το Δημοτικό Κολυμβητήριο, όσο και για την ομαλή διεξαγωγή των Αγώνων, εξέφρασε ο Έφορος Υδατοσφαίρισης της Κολυμβητικής Ένωσης Κοζάνης Γεώργιος Ψεμματάκης , συγχαίροντας τις συμμετέχουσες Ομάδες: Κολυμβητική Ένωση Κοζάνης, Πύρρο Ιωαννίνων, Ν.Ο. Αλεξανδρούπολης και Γ.Σ. Νέου Ηρακλή Θεσσαλονίκης, οι οποίες αγωνίστηκαν στο υπερσύγχρονο Κολυμβητήριο του Δήμου Εορδαίας, στα πλαίσια της ευγενούς άμιλλας.

Ιδιαίτερα ο κ. Ψεμματάκης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά , τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Κοσμά Σιδηρόπουλο και το προσωπικό του Κολυμβητηρίου , για τη φιλοξενία στις άρτιες εγκαταστάσεις του. Επίσης ο εκπρόσωπος των διοργανωτών ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του ΕΕΣ Dr Aντώνιο Αυγερινό για την έγκρισή του , αναφορικά με την Υγειονομική κάλυψη των αγώνων, την Πρόεδρο Κούλα Πουλασιχίδου και τους Εθελοντές του ΠΤ του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πτολεμαΐδας, καθώς και τον Ιατρό Αντρέα Πετρίδη, ο οποίος ήταν “παρών “σε όλη τη διάρκεια του Τουρνουά.

Με την ολοκλήρωση και του τελευταίου αγώνα, απονέμοντας τα μετάλλια και τα κύπελλα ο κ. Σιδηρόπουλος μετέφερε τον χαιρετισμό του Δημάρχου Εορδαίας, συνεχάρη όλους τους συμμετέχοντες Αθλητές και ευχαρίστησε τους διοργανωτές, που επέλεξαν το Δημοτικό Κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας για τη διεξαγωγή του ΠΡΏΤΟΥ Τουρνουά Υδατοσφαίρισης. Τη σημαντική αυτή διοργάνωση τίμησε με την παρουσία του και συμμετείχε στην Τελετή Απονομής , ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πτολεμαΐδας Ισαάκ Νικολαΐδης , ο οποίος συνεχάρη όλους τους συντελεστές του Τουρνουά.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X