Λέγεται, πως, οι ψυχρές εποχές και ιδιαίτερα το χιονισμένο τοπίο, είναι ιδανικό στην ποιο εύκολη αφομοίωση του αναγνώσιμου κειμένου, για αυτό και οι περισσότεροι “καλοί” μαθητές το χειμώνα ( μη μπορώντας να βγουν έξω) διαβάζουν… περισσότερο..

Έτσι, οι καλοί μας φίλοι (τελειόφοιτοι) αποφάσισαν να το ..εφαρμόσουν, όμως, η παρουσία της φωτογραφικής μηχανής και το υπέροχο χιονισμένο τοπίο, παρέσυρε πολλούς και αντί του βιβλίου ποζάρουν για το… πουλάκι του… φωτογραφικού μας φακού..

Γονατιστοί από αριστερά: Ζαρομυτίδης Χαράλαμπος, Γκίνου Σουλτάνα, Θεοδωρίδου Τασούλα, Γεωργιάδου Χαρίκλεια, Βούλγαρη Παναγιώτα, Ιωαννίδης Γιαννίκας, Παπουλίδου Παναγιώτα (Παναήλα) και ο γνωστός μας-άγνωστος, X ;.

Όρθιοι από αριστερά: Τσουμής Γεώργιος, Καζαντζίδης Λάζαρος, Θεοφανίδης Σταύρος, Κουλουμπρίδης Πλάτων, ο γνωστός μας-άγνωστος, X ;, Συμεωνίδης Παναγιώτης (Γιώτης), Κυδώνας Ζήνων, Γρηγοριάδου Δόμνα, Μιχιώτης Νικόλαος, Σπανίδης Ανέστης, ο γνωστός μας-άγνωστος, X;, Παναγιωτίδης Μιχαήλ, Αμαραντίδης Παναγιώτης, Τσαχουρίδης Ιεροκλής, και με το Γυμνασιακό έμβλημα-καπέλο-(διάκριση πειθαρχημένου και… καλού μαθητή;) ο Καρυπίδης Δαμιανός.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X