Με τη συμμετοχή περισσότερων από 90-100 στελεχών της συνδυασμού, οι οποίοι ήταν υποψήφιοι στις πρόσφατες εκλογές του Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το απόγευμα η πρώτη μετεκλογική συνάντηση για την «ΕΝΟΤΗΤΑ» του Λάζαρου Μαλούτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες παρά τις αρκετές τοποθετήσεις που εξέφρασαν αρκετά παράπονα ή σχόλια για το τι ενδεχομένως έφταιξε για την εκλογική ήττα, το κλίμα χαρακτηριστικέ πολύ καλό, με το Λάζαρο Μαλούτα στην κεντρική του εισήγηση να αναφέρεται σε πολιτικά γραφεία και πολιτικά στελέχη που βοήθησαν άλλους συνδυασμούς σε αυτές τις εκλογές.

Παράλληλα, ο επικεφαλής της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» έστειλε μήνυμα στη νέα γενιά του συνδυασμού, τονίζοντας πως αυτή θα δείξει το μέλλον του συνδυασμού, ενώ αναφέρθηκε στο σχεδιασμό για τη μετεξέλιξη της παράταξης σε έναν πολιτικό οργανισμό με παρέμβαση σε όλα τα μεγάλα της περιοχής, σημειώνοντας πως το επόμενο διάστημα αυτό θα γίνει με την κατάρτιση καταστατικού.

Ο Λάζαρος Μαλούτας δεν αναφέρθηκε στο προσωπικό του μέλλον και την απόφαση να αποχωρήσει από επικεφαλής της παράταξης στο δημοτικό συμβούλιο, ενώ σημείωσε πως μέχρι τέλος του έτους θα υπογράψει όλα τα έργα αυτής της δημοτικής περιόδου «τα οποία είναι έργα της παράταξής μας».

Εντύπωση προκάλεσαν αναφορές στελεχών της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ», όπως του Κώστα Κυτίδη, ο οποίος χωρίς να μασήσει τα λόγια του αναφέρθηκε στη στάση του τοπικού ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του Δήμου Κοζάνης:

«Τα κάστρα πέφτουν από μέσα, εμείς χάσαμε και από τη στάση του ΠΑΣΟΚ στην περιοχή…».

 

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X