Την ήττα γνώρισε ο Εορδαϊκός στη Νέα Αρτάκη από την τοπική ομάδα σε παιχνίδι για την 10η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Για όλες τις αθλητικές ειδήσεις ακολουθήστε την αθλητική μας σελίδα στο FB  facebook.com /Sports. Eptolemeos/

Η ομάδα της Εύβοιας άνοιξε το σκορ στο 25′ με προβολή του Δ. Χατζηστάμου, έπειτα από σέντρα του Παπαδάκη, ενώ προηγούμενα είχε ακόμη 1-2 ακόμη καλές στιγμές, με Ιορδανίδη και Σκριβάνο, ενώ μετά το 1-0 προσπάθησε να απειλήσει και με σουτ του Ντελέκου στο 34′, με τους φιλοξενούμενους να μην δημιουργούν ιδιαίτερα προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα. Ο ΑΟΝΑ διπλασίασε τα τέρματα του στο 54′ με κοντινό σουτ του Σκριβάνου, μετά από ασίστ του Παπάδακη. Στο 83′ ο Σπηλιώτης τροφοδότησε τον Α. Χατζηστάμου κι εκείνος με εύστοχο τελείωμα έκανε το 3-0, με τους γηπεδούχους να έχουν την υπεροχή και στην επανάληψη (ευκαιρίες και με Ντελέκο (απέκρουσε ο Δημητριάδης-Σκριβάνο (σουτ ελάχιστα έξω)-Παπαδάκη (απέκρουσε ο Δημητριάδης) και Ιορδανίδη (σουτ ελάχιστα έξω) και να φτάνουν σε άνετη επικράτηση, παραμένοντας σε τροχιά κορυφής.

 

Ο Εορδαϊκός από την πλευρά του προσπάθησε να σημειώσει κάποιο γκολ είχε ευκαιρίες αλλά δεν τα κατάφερε.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κελεκίδης (Αθηνών)/Ανδρέου (Αθηνών)-Τραντάς (Αθηνών), παρατηρητής: Πουγκακιώτης (Φθιώτιδας).

 

ΓΚΟΛ: 25′ Δ. Χατζηστάμου, 54′ Σκριβάνος, 83′ Α. Χατζηστάμου.

ΑΡΤΑΚΗ (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Διαμαντής, Δ. Χατζηστάμου (70′ Βρέττος), Μερτύρης (85′ Βελής), Τσούπρος, Στασινόπουλος, Γερογιάννης, Λάμπρου, Ντελέκος (79′ Α. Χατζηστάμου), Σκριβάνος (70′ Σπηλιώτης), Ιορδανίδης (85′ Φισκατώρης), Παπαδάκης.

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ (Νίκος Κατακαλίδης): Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Πούλιος, Παππάς, Κουνάβας, Μπαλίτσας (72′ Τσαγκαλίδης), Κοντογουλίδης (46′ Marcon), Παπανικόπουλος, Γκαϊτόρ (60′ Παπαδόπουλος), Χάιτας (70′ Παπαζήσης), Νίκολλι (84′ Ντερβίσι).

 

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X