Στις κάλπες οδηγούνται σήμερα τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας – Εορδαίας, για να εκλέξουν τους εκπροσώπους τους για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, την Εξελεγκτική Επιτροπή και Αντιπροσώπους στην Ομοσπονδία.

Η συμμετοχή στις εκλογές είναι εντυπωσιακή και αρκετά υψηλή από τα μέλη του συλλόγου, με τις κάλπες να παραμένουν ανοιχτές μέχρι τις 7 το απόγευμα της Παρασκευής και την εκλογική διαδικασία να λαμβάνει χώρα στην αίθουσα του Επιμελητηρίου στην Πτολεμαΐδα.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου και εκ νέου υποψήφιος Θεόδωρος Βυθούλκας: «Οι εκλογές βαίνουν ομαλά και η συμμετοχή είναι συγκλονιστική. Είμαστε χαρούμενοι που ο κόσμος ανταποκρίνεται στα δύο χρόνια της προσπάθειάς μας και ευελπιστούμε ότι στα επόμενα δύο χρόνια θα υλοποιήσουμε το πρόγραμμα που θέλουμε, ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει πάρα πολλές δράσεις. Θέλουμε τον κόσμο μαζί μας, να συμμετέχουμε όλοι μαζί στην διαδικασία».

Να σημειωθεί πως εφέτος υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον από υποψήφιους, με τον κ. Βυθούλκα να σημειώνει πως όλοι μαζί ενωμένοι προχωρούν.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X