Νέα διάκριση για την εθελοντική του προσφορά απέσπασε η εθελοντική ομάδα «ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ» από την Πτολεμαΐδα, κατακτώντας το 1ο βραβείο μεγάλης συμμετοχής στον δημιουργικό διαγωνισμό του “Make a wish” για το «Αστέρι της ευχής», για το σχολικό έτος 2022-2023.

Η βράβευση έγινε το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στο Ευγενίδειο ίδρυμα Αθηνών, ενώ θα πρέπει να τονιστεί πως η ομάδα εθελοντισμού «ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ» βραβεύεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με το βραβείο μεγαλύτερης συμμετοχής. Εφέτος κατόρθωσε θα πουλήσει 7.000 αστέρια μέσα από τις δράσεις που πραγματοποίησε το χειμώνα, δηλαδή να συγκεντρώσει το ποσό των 14.000 ευρώ.

Με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τις πωλήσεις των αστεριών της ευχής, πραγματοποιήθηκαν οι ευχές σε τρία παιδιά που δίνουν τη δική τους γενναία μάχη, περνώντας μηνύματα ελπίδας μέσα από τη στάση τους. Ένα κοριτσάκι απέκτησε παιδικό δωμάτιο, ένα αγόρι απέκτησε εξοπλισμό για σκι και ένα τρίτο παιδί πήγε ταξίδι με την οικογένειά του στη Ντίσνεϋλαντ.

Ο εξαιρετικά δραστήριος σύλλογος με ψυχή του την Πόπη Παρασκευά, παραμένει εξαιρετικά δραστήριος και ενεργός περνώντας μηνύματα υπέρ της δωρεάς ιστών και μυελού των οστών, μιας διαδικασίας που σώζει ζωές.

Τα «δέντρα των ευχών» θα μπουν και τα φετινά Χριστούγεννα στην πόλη της Πτολεμαΐδας, με τους εθελοντές του «Ανδρόνικου» να αισιοδοξούν πως θα πετύχουν ρεκόρ!

 

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X