Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν οι συντελεστές της θεατρικής παράστασης ” Άγιος Λουκάς ο ιατρός ” του Ιερού Ναού Αγίας Σκέπης Πτολεμαΐδος που πρόκειται να παρουσιαστεί στο προαύλιο του Ναού την προσεχή Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, αλλά και την Τετάρτη 11 και Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου στις 8:30 το βράδυ.

Αφενός μεν ο Προϊστάμενος του περικαλλούς Ναού Πρωτοπρεσβύτερος Θεόφιλος Φραγκουλίδης, εξήγησε το ιστορικό της όλης προσπάθειας, εξήρε την προσπάθεια της σκηνοθέτιδος και βεβαίως των παιδιών, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι το θεατρικό έργο τελείται υπό την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Ειρηναίου.

Αφετέρου, η Σκηνοθέτης – Σεναριογράφος Βέφα – Τζένη Βουνοτρυπίδου τόνισε ότι είναι ιδιαίτερη τιμή για την ίδια η πρόταση του πατρός Θεοφίλου να της αναθέσει την επιμέλεια του έργου και σημείωσε πως το συγκεκριμένο θεατρικό είχε πάρα πολλές δυσκολίες, όπως για παράδειγμα ότι απαρτίζεται από ερασιτέχνες ηθοποιούς και ότι πρέπει να διαχειριστούν σκηνικό μήκους 20 μέτρων.

Τέλος, να σημειωθεί πως αμφότεροι εξέφρασαν ευχαριστίες σε όσους συνέβαλαν στην διεξαγωγή του έργου και προσκάλεσαν τον φιλάγιο λαό της Πτολεμαΐδας, να παρακολουθήσει αυτή την ξεχωριστή παράσταση προς τιμήν του Αγίου Λουκά Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας του θαυματουργού Ιατρού.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

X