Η εκπομπή Ραδιοεφημερίδα με την Αναστασία Κοτζακόλιου φιλοξένησε τον Χρήστο Κεσκερίδη, Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας, Καθαριότητας, Πρασίνου και Ανακύκλωσης του Δήμου Εορδαίας.

Ο κ. Κεσκερίδης παραμένει στο πόστο που υπηρέτησε και την περασμένη δημαρχιακή θητεία, με τον ίδιο να σημειώνει σχετικά πως: «Κάνουμε το καθήκον μας. Από την πρώτη στιγμή που μας βρήκε ο δήμαρχος για να ασχοληθούμε με τα κοινά του δήμου, το στοίχημά μας ήταν να προσπαθήσουμε όσο μπορούμε περισσότερο για τους πολίτες της Εορδαίας».

Ερωτηθείς για τις δυσκολίες τις καθημερινότητας στα αντικείμενα ευθύνης του, απάντησε πως προβλήματα υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα, λέγοντας πως υπάρχει αρχικά έλλειψη προσωπικού όπως σε όλους τους δήμους, καλώντας τους πολίτες να σέβονται το έργο των ανθρώπων της καθαριότητας, κοιτώντας το περιβάλλον και να προσέχοντας όσο μπορούν.

«Είμαστε πάντα δίπλα στον πολίτη. Ήμουν από την πρώτη ημέρα και θα είμαι μέχρι να σταματήσω να ασχολούμαι με τα κοινά», είπε ακόμη.

Για τον στόλο του δήμου, τόνισε πως πλαισιώνεται με μηχανήματα, ενώ στο σκέλος του πρασίνου, απάντησε πως εφέτος είναι ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα, με τον καιρό να κάνει τερτίπια, που οδηγεί σε προβλήματα στην καθημερινότητα.

 

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X