Χωρίς Τηλεθέρμανση η μισή Κοζάνη- Τεχνικά προβλήματα σε δίκτυο και εγκαταστάσεις οικοδομών

Χωρίς θέρμανση παραμένουν πολλά σπίτια στην πόλη της Κοζάνης και την Τρίτη, παρά την έναρξη λειτουργίας του συστήματος Τηλεθέρμανσης από τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.

Πολίτες και ιδιοκτήτες κατοικιών σε πολλές περιοχές της Κοζάνης διαμαρτύρονται είτε για ελλιπή, είτε για καθόλου θέρμανση παρά τις αρχικές διαβεβαιώσεις στελεχών της δημοτικής αρχής.

Όπως φαίνεται τα τεχνικά προβλήματα τόσο στο δίκτυο όσο και στις κεντρικές εγκαταστάσεις των κατοικιών, δεν επιτρέπουν την ορθή λειτουργία της Τηλεθέρμανσης, με τους τεχνικούς της ΔΕΥΑΚ να αναζητούν λύσεις.

Το πρωί της Τρίτης είχαν διαπιστωθεί τουλάχιστον 4-5 διαρροές στο δίκτυο, με κάποιες να είναι άμεσα αντιμετωπίσιμες και άλλες να μην έχει εκτιμηθεί ο χρόνος αποκατάστασης.

 

“10 Τρίτες μέχρι τα Χριστούγεννα ….” – Η πρώτη ανάρτηση της ΝΙΦΑΔΑΣ για τα φετινά Χριστούγεννα

Καθώς ο καιρός ψυχραίνει και μεταβαίνουμε σε χειμερινή διάθεση, έρχεται και το κλίμα των Χριστουγέννων, που στην Πτολεμαΐδα γιορτάζονται με το πρόγραμμα “Νιφάδα – Τι

Read More »

Ξεκινά την Δευτέρα 28/10 το χειμερινό ωράριο λειτουργίας του Δημοτικού Σταδίου Γρεβενών «Μίλτος Τεντόγλου»

Η Δημοτική Αρχή Γρεβενών, ανακοινώνει ότι από την Δευτέρα 27 Οκτωβρίου τίθεται σε ισχύ το χειμερινό ωράριο λειτουργίας του Δημοτικού Σταδίου «Μίλτος Τεντόγλου», ως εξής:

Read More »

2 συλλήψεις αλλοδαπών χθες στη Φλώρινα – Αφορούσαν κατοχή ναρκωτικών και εκκρεμή Απόφαση Δικαστηρίου

Στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων, που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο 24ωρο και αποσκοπούσαν στην πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας,  συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας, συνολικά

Read More »
X