Σε «φιάσκο» οδηγήθηκε τελικώς η εσωκομματική διαδικασία στον ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη των νέων Νομαρχιακών Οργανώσεων αλλά και των συνέδρων, καθώς η εκκαθάριση στις λίστες μετά και την αποχώρηση πολλών μελών, δεν φαίνεται να είχε πραγματοποιηθεί.

Έτσι μετά και τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, η οποία έγινε σε έντονους τόνους, αποφασίστηκε να αναβληθούν οι εκλογές για τις τοπικές οργανώσεις, ενώ στο θέμα των συνέδρων όλα δείχνουν πως όποιος εκδηλώσει ενδιαφέρον θα συμμετέχει στο συνέδριο στις 23-24&25 Φεβρουαρίου στην Αθήνα.

Όπως έλεγαν έμπειρα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή, για το Νομό Κοζάνης αντιστοιχούν 80 θέσεις οι οποίες δεν πρόκειται να καλυφθούν, κάτι το οποίο θα συμβεί και σε άλλες περιοχές.

Σε ότι έχει να κάνει με τις εκλογές για τη Νομαρχιακή Επιτροπή Κοζάνης, αυτές μετατίθενται για άγνωστο χρονικό διάστημα με τα μπλοκ που διαμορφώνονται να επανεκτιμούν τη στάση τους.

Ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει οι Παύλος Μασμανίδης και Παναγιώτης Κοντός, για τη θέση του Συντονιστή Ν.Ε. χωρίς να αποκλείεται και άλλη υποψηφιότητα.

 

 

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X