Εικόνα εγκατάλειψης, ενός γηπέδου το οποίο έχει να χρησιμοποιηθεί χρόνια σε κάποιο απομακρυσμένο χωριό χωρίς δραστηριότητα, θυμίζει ο αγωνιστικός χώρος του ΔΑΚ Κοζάνης, όπως καταδεικνύουν και οι φωτογραφίες που παρουσιάζει σήμερα ο «Π».

Το ποδοσφαιρικό γήπεδο όπου μέχρι πριν 1 μήνα διεξαγόταν αγώνες της Super League 2 και επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, μοιάζει περισσότερο με χωράφι στον κάμπο ή λιβάδι που φυτρώνει κάθε λογής αγριόχορτο, με εμφανή τα σημάδια εγκατάλειψης.

Άνθρωποι που επισκέπτονται καθημερινά επί χρόνια το συγκεκριμένο χώρο μιλούν για πρωτοφανή κατάσταση, καθώς κανείς από το Δήμο Κοζάνης δεν έχει μεριμνήσει για τη συντήρηση του γηπέδου.

Και μπορεί να μην υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτό το διάστημα, αλλά το ΔΑΚ δεν βρέθηκε ποτέ ξανά σε τέτοια άθλια κατάσταση.

Φαίνεται πως στο Δήμο Κοζάνης, η διαφήμιση ιδιωτικής συναυλίας στην οποία ουδεμία συμμετοχή έχει, παρά μόνο την παραχώρηση του χώρου, είναι πιο σημαντική για τη δημοτική αρχή που προτιμά το δόγμα «άρτος και θέαμα» και όχι τη συντήρηση εγκαταστάσεων για τις οποίες έσκιζε τα ιμάτιά της προεκλογικά.

X