20 Ιουνίου 1997, η αντιπροσωπεία του Δήμου Πτολεμαΐδος στην αδελφή πόλη της Κύπρου Έγκωμη .

Στη φώτο μας οι δύο αντιπροσωπείες ,στο χώρο του νεοσύστατου πάρκου της Έγκωμης με την ονομασία ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ, η αντιπροσωπεία του Δήμου Πτολεμαΐδος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο, Πέτρο Τόττη, που λόγοι υπηρεσιακοί τον κράτησαν στην Αθήνα για ένα διήμερο, φύτευσε ένα πλατάνι με την ευχή , να ριζώσει, να δυναμώσει να αναπτυχθεί και η δροσιά του καλύπτει όλο το νησί της Κύπρου.

Στη φώτο μας διακρίνουμε, από αριστερά : τις τρεις γνωστές μας-άγνωστες κυρίες της Έγκωμης, το Δημοτικό Σύμβουλο, Ναούμ Νίκο, τον Γράφοντα, Πρόεδρο του Δ.Σ„ Γ. Καζαντζή και δίπλα του την γνωστή μας- άγνωστη εκ Κύπρου, τη σύζυγο του Δημάρχου μας, Γιαννούλα Τόττη, το Δήμαρχο Έγκωμης, Γιάννη Καλλή, την Αντιδήμαρχο, Φωτεινή Πέκου, την υπάλληλο του Δήμου μας και Δημοσιογράφο, Κούλα Πουλασουχίδου, και κλείνει την ομήγυρη ο εκπρόσωπος της Δημοτικής Επιχείρησης Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδος, Ντίνος Χατζηεφραιμίδης.

Σημειώνουμε πως και η αντιπροσωπεία της Κύπρου, φύτευσε αντίστοιχα ένα δέντρο στην οδό Κύπρου της πόλης μας, σε προηγούμενη έλευση της στην Πτολεμαϊδα.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X