ΦΣ Κοζάνη: Ανακοίνωση του 19χρονου μεσοεπιθετικού Δημήτρη Τζημολάκα

Η ομάδα της Κοζάνης ανακοινώνει με χαρά την απόκτηση του ταλαντούχου μεσοεπιθετικού Δημήτρη Τζημολάκα, γεννημένου στις 26 Οκτωβρίου 2005, με τα εξής:

“Ο Δημήτρης αποτελεί μία σημαντική προσθήκη για την ομάδα μας και είμαστε σίγουροι ότι θα ενισχύσει σημαντικά την επιθετική μας γραμμή.

Η ποδοσφαιρική πορεία του Δημήτρη ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Αιανής, στη συνέχεια, αγωνίστηκε στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ Κοίλων. Το επόμενο βήμα στην καριέρα του ήταν η ΑΕΠ Κοζάνης, όπου αγωνίστηκε τόσο στην Κ19 όσο και στη Γ’ Εθνική κατηγορία κατά τη σεζόν 2022/23.

Την περασμένη σεζόν 2023/24, ο Δημήτρης μεταγράφηκε στον Παναιτωλικό Κ19, συνεχίζοντας να εξελίσσεται και να αποκτά εμπειρίες σε υψηλότερο επίπεδο ανταγωνισμού. Τώρα, με μεγάλη χαρά τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Κοζάνης, όπου είμαστε βέβαιοι ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη Τζημολάκα στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη νέα του ποδοσφαιρική πρόκληση”

Δήμος Αμυνταίου: Ενημέρωση ιδιοκτητών φωτοβολταϊκών

Από τον Δήμο Αμυνταίου εκδόθηκε ανακοίνωση με την οποία παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες αδειοδοτημένων επιχειρήσεων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας μέσω φωτοβολταϊκών συστημάτων (Φωτοβολταϊκά με αποζημίωση ηλεκτρικής ενέργειας)

Read More »

Εκπαιδευτική Επίσκεψη του Πειραματικού Δημοτικού σχολείου Φλώρινας στο Εκπαιδευτικό Κέντρο ΑΠΕ στον Φιλώτα

Η διαχειριστική ομάδα του Ομίλου Ενεργών Νέων Φλώρινας (ΟΕΝΕΦ) – Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας, υποδέχτηκε τη Δευτέρα 14/10/2024, στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, στον

Read More »

Εισαγγελική έρευνα για τη διάνοιξη δρόμου στον Γράμμο

Τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για την παράνομη διάνοιξη δρόμου σε προστατευόμενη περιοχή στον Γράμμο διέταξε η Εισαγγελία Ιωαννίνων. Παράλληλα, κλιμάκιο του Οργανισμού Φυσικού Περιβάλλοντος (ΟΦΥΠΕΚΑ)

Read More »
X