Η εκπομπή Ραδιοεφημερίδα με την Αναστασία Κοτζακόλιου φιλοξένησε τον Υπάτιο Μωυσιάδη, CEO της Wattcrop και Συνιδρυτή του True Story Radio.

Εν αναμονή του Πάσχα, γίνεται μια προσπάθεια αλληλεγγύης για συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη. Η Wattcrop κάνει νέα φιλανθρωπική καμπάνια και ο κόσμος μπορεί ως τις 25/4 να συμβάλει προσφέροντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη για αυτό το Πάσχα.

Όπως τόνισε ο κ. Μωυσιάδης, στόχος της εταιρείας είναι να κάνει παρόμοιες φιλανθρωπικές καμπάνιες στις περιοχές που συνεργάζεται και σε συνεργασία με το True Story Radio συγκεντρώνουν τρόφιμα μακράς διάρκειας και χρήματα που θα διατεθούν για την αγορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν μέσω φορέων όπως του «Καλού Σαμαρείτη» και την εκκλησία, σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Όποιος θέλει μπορεί να αφήσει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στα γραφεία της Wattcrop (25ης Μαρτίου 29, Πτολεμαΐδα, ώρες γραφείου από τις 10 π.μ. ως τις 6 μ.μ. και στα γραφεία της Θεσσαλονίκης στη Θέρμη).

Η ανταπόκριση του κόσμου είναι καλή και αναμένεται να κορυφωθεί μέχρι τα τέλη της εβδομάδας. Ο κόσμος το απέδειξε σε αντίστοιχη καμπάνια που έγινε τα Χριστούγεννα. Ο ίδιος τόνισε την ανάγκη να περάσει στα παιδιά, η αξία της προσφοράς στον συνάνθρωπο.

Μπορείτε να συνεισφέρετε οικονομικά μέσω της πλατφόρμας WhyDonate: https://bit.ly/4430xXM

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες, στη σελίδα της καμπάνιας:
https://bit.ly/4aVjCgv

X