Τη Δευτέρα 29/7/24 η αυλή του Φιλοπρόοδου Σύλλογου Κοζάνης φιλοξένησε τον Σταμάτη Κραουνάκη παρέα με την μπάντα του σε μια συναυλία σταθμό για την καλοκαιρινή σεζόν.  Με τη μεγάλη επιτυχία του χειμώνα «Πιάνει ο έρωτας δουλειά» και άλλες παλιές και νέες επιτυχίες διασκέδασε και χόρεψε το κοινό που βρέθηκε στη συναυλία. Η προσέλευση του κόσμου θεαματική καθώς η αυλή ξεχείλισε ως το δρόμο από τους παρευρισκόμενους. Ερμηνεύτηκαν τραγούδια που υμνούν τον έρωτα, με εκρηκτικό στίχο που διαχρονικά αντιπροσωπεύουν καημούς και ελπίδες των ανθρώπων.

Φωτογραφίες και βίντεο από τον λογαριασμό Εκδηλώσεις Του ”Φιλοπρόοδου Συλλόγου Κοζάνης” στο Facebook:

Ο ενθουσιασμός του ίδιου του καλλιτέχνη αποτυπώθηκε περιγραφικά στη δημοσίευση που έκανε για την εμπειρία του από την Κοζάνη μετά το πέρας της συναυλίας αφιερώνοντας και ένα τραγούδι της γνωστής καλλιτέχνιδας Billie Eilish. Η επίσημη ανάρτησή του:

“#Κοζάνη_ξημερωμα
Αυτη την Ελλαδα που εζησα ζησαμε χτες το βραδυ στην αυλη του φιλοπροοδου της Κοζανης σ ενα σπιτι Μαγικο που αντεχει και στεκεται … Με μια σκάλα για τον επάνω όροφο που δούλεψε πολύ καλά στην κουπαστή, που χρησίμευσέ για καθίσματα άντι για τον καναπέ που δε χώραγε… Κι όμως χωρέσαμε όλοι και κάποιοι δε χωρέσαμε κι έμειναν έξω στο δρόμο κι απο σπίτια από τα γύρω σπίτια από τα μπαλκόνια από παντού όλοι!
Έρωτες πολλοι από την μεγάλη κερασια, Μια πανέμορφη γυναίκα μπροστά με ένα μαύρο φόρεμα με έξω τους ώμους χόρευε σύνεχεια ολόκληρο το κορμί. Κορίτσια νέα που γράφουν ποιήματα.Νεα ζευγαρια καθισμένοι στη σκηνη απανω !
Δεν μπορούμε να περάσουμε να πάμε να παραγγείλουμε ωραία τι θέλετε καμπάρι με σόδα φέρε τα καμπαρια Εδω στα παιδια!
Κι εμείς πάνω μαζί Ένα κέφι που το βρήκαμε δεν ξέρω πως πήγαινε μόνο το θέμα. Για μένα αυτή η αυλή και ο κύριος Τάσος που τρέχει το φιλοπρόοδο ένας έλληνας κανονικός, αυτή η άυλή Μαυτό τον κόσμο τους πατεράδες με τις κόρες στην αγκαλιά όμορφοι όλοι! Την κρατάω στην καρδιά μου τη νύχτα αυτή στην Κοζάνη. Θα θυμάμαι τα ονόματά όλα. Με περίμενε η Ελλάδα που ονειρεύομαι!
Ρέστα όλοι μας τρελό κέφι . Δε με έπιασε ύπνος δύο ωρίτσες και με βρήκε το ξημέρωμα. Ήρθαν και φίλοι από Συριζα μεριά με κοίταζαν κάπως ότι θα τους πω κάτι να τους αναθαρρησει!αρκέστηκα σ ενα άσε τώρα θα δούμε.
κι εδω που τα λεμε τι να πει κανεις!
Τα σπίτια μας την καρδιά μας τους έρωτες μας τίποτα άλλο. Καλημέρα παιδιά καλημέρα αγάπες καλή μερα Αγόρια και κορίτσια μεγάλοι και μικροι! Όλα τα τραγούδια γαϊτανάκι μα που το βρήκαμε αυτό το κέφι. Ευχαριστώ ευχαριστώ ευχαριστώ όλους.
Εδω με το Θεμη στο βραδινο φαι μετα!
σ ενα υπεροχο ιταλικο
Η Λια απο τη ρεσεψιον μουστειλε στιχακια!
η Ζωη ειναι υπεροχη!
Οι Ελληνες αυτοι ειναι η οικογενεια μου!
Οσοι δε βρηκατε εισιτηριο ραντεβου στη Σαλονικα στις 4/9
Μέχρι τελευταία στιγμή τηλέφωναγαν Φίλοι από Πτολεμαΐδα!
Ο Τζόκας έστειλε κρασί με τον ξάδερφό. ακούω την καμπάνα τώρα
Παρέλαβα ένα υπέροχο μπακιρί με αφιέρωση!
κι ενα αργυρό κασπω Μέ τριανταφυλλα
και Γίναν άπαξ και διαπαντός για πρώτη φορά τέτοια έξοχα καλαμπούρια στην παρουσίαση των συνεργατών αριστούργημα. Ο Γιώργος και η Ελευθερία οι άνθρωποι μας στο πούλμαν. Και ο Δημητράκης από την παραγωγή που Ταδωςε !στη θέση τους όλα. οι τεχνικοι μας ρεστα!
Ζητω Κοζανη σ αγαπήσαμε
τραγουδι
για καλημερα

X