Την τιμητική του έχει το διήμερο 18 και 19 Νοεμβρίου 2023 η Υδατοσφαίριση, καθώς η “Κολυμβητική Ένωση Κοζάνης” διοργανώνει το 1ο Τουρνουά Walter- Polo στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας , με τη συμμετοχή σημαντικού αριθμού αθλητών .
Στην διοργάνωση, σύμφωνα με τον Έφορο Υδατοσφαίρισης της Κολυμβητικής Ένωσης Κοζάνης Γεώργιο Ψεμματάκη , συμμετέχουν οι Ομάδες: Κολυμβητική Ένωση Κοζάνης, ο Πύρρος Ιωαννίνων, η Ν.Ο. Αλεξανδρούπολης και ο Γ.Σ. Νέος Ηρακλής, οι οποίες θα αγωνίζονται το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023 στο υπερσύγχρονο και Ολυμπιακών προδιαγραφών Κολυμβητήριο του Δήμου Εορδαίας.
Η υποδοχή των Ομάδων έγινε από τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Κοσμά Σιδηρόπουλο , ενώ την ικανοποίησή τους για τη θερμή υποδοχή και τις άρτιες εγκαταστάσεις, εξέφρασαν ο Προπονητής Υδατοσφαίρισης της Κ.Ε.Κ.Σάββας Αραπατζίδης , ο Έφορος Υδατοσφαίρισης Ν.Ο.Α. Ιωάννης Καλαϊτζίδης , ο Προπονητής Υδατοσφαίρισης Ν.Ο.Α. Ιωάννης Πατσίδης και ο Αθλητής της Κ.Ε.Κ. Χαράλαμπος Αραμπατζίδης .
Να σημειωθεί ότι το διήμερο των αγώνων καλύπτει Υγειονομικά το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πτολεμαΐδας, μετά από έγκριση του Προέδρου του ΕΕΣ Dr Αντωνίου Αυγερινού, με τον συντοπίτη μας Ιατρό Αντρέα Πετρίδη.
Οι αγώνες θα συνεχιστούν και το απόγευμα, ενώ θα ολοκληρωθούν αύριο Κυριακή 19 /11/23 με τον τελικό και την απονομή των Κυπέλλων.
ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X