Εν αναμονή των εξελίξεων στον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται και η Δυτική Μακεδονία. Η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής που θα γίνει την Κυριακή, αναμένεται να φέρει πολλές αναταράξεις στο εσωτερικό, που θα προκαλέσουν ενδεχομένων την αποχώρηση μελών και από την περιοχή μας.

 

Μπόλικη κουβέντα έγινε για τα μη λειτουργούντα τμήματα του Πανεπιστημίου μας, τα οποία δια νόμου καταργήθηκαν. Με νόμο έγιναν, με νόμο καταργήθηκαν. Δυστυχώς, κανείς από αυτούς που τώρα κάνει “πολιτική” με τα ακαδημαϊκά, δεν είπε μισή κουβέντα αυτά τα 5 χρόνια, για να λειτουργήσουν επιτέλους, τμήματα που ιδρύθηκαν στα χαρτιά, και δεν λειτούργησαν ποτέ. Όπως το Τμήμα Λογοθεραπείας στην Πτολεμαΐδα.

 

Μεγάλος φέρεται να είναι ο αριθμός των υποψηφίων συμβούλων, στις εκλογές του εμπορικού συλλόγου της Πτολεμαΐδας. Οι πληροφορίες μιλούν για αριθμό διπλάσιο από τις θέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου. Αντίθετα παλαιότερα, οι 7 θέσεις υποψηφίων που απαιτούνται για να υπάρχει ΔΣ, συμπληρώνονταν οριακά.

 

Μετά από αρκετά χρόνια προσφοράς, αποσύρεται από τα διοικητικά του Συλλόγου, ο πρώην Πρόεδρος Μιχάλης Δεληκώστας. Ο πρώην Πρόεδρος και νυν Αντιπρόεδρος, αποφάσισε να μην είναι εκ νέου υποψήφιος, και να αφήσει “έδαφος” στη νέα γενιά. Άλλωστε μετά από πολλά χρόνια προσφοράς στα κοινά, ετοιμάζεται να κλείσει την επαγγελματική του πορεία και οδεύει προς τη συνταξιοδότηση εντός της επόμενης πενταετίας.
Να σημειωθεί ότι τις δύσκολες εποχές του Συλλόγου, αλλά και συνολικά του εμπορικού κόσμου, έβαλε “πλάτη” μαζί με τον άλλο πρώην Πρόεδρο Γιώργο Ηλιόπουλο, ο οποίος επίσης δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος.

 

“Influencer” της Etheleo της Οικογένειας Λαζαρίδη, έγινε η Ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαρία Σπυράκη. Εξήρε το καλό παράδειγμα της επιχείρησης, σε κορυφαίο συνέδριο αιθέριων ελαίων στο Βερολίνο. Μάλιστα, ο Π. Λαζαρίδης ήταν ο μοναδικός Έλληνας που συμμετείχε με δικό του περίπτερο στην έκθεση. Τέτοιες λαμπερές διεθνείς παρουσίες, είναι μια καλή αφορμή για να καταλαβαίνουμε εδώ στην περιοχή, την μεγάλη αξία των επιχειρήσεων μας.

 

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X