“Μπήκαν” τα λεφτά των Αναργύρων! Έγιναν δηλαδή, οι πρώτες πληρωμές σε κατοίκους των Αναργύρων, ως μέρος της αποζημίωσης για την απαλλοτρίωση του οικισμού. Πληρωμές που καθυστέρησαν πολλά χρόνια, έρχονται όμως να αντιμετωπίσουν το αδιέξοδο των κατοίκων. Αυτονόητα, τμήμα από αυτά τα λεφτά, θα “πέσει” στην τοπική αγορά της Εορδαίας, και θα την αναθερμάνει.

Συντοπίτης μας με καταγωγή από Μουρίκι, που εδώ και πολλά χρόνια δραστηριοποιείται στην Αθήνα, είναι ένας εκ των “υπευθύνων” για το εντυπωσιακό υπερθέαμα με τα drones στην Αττική. Η ομάδα στην οποία συμμετέχει, ανέλαβε την υλοποίηση ενός μοναδικού εορταστικού διάκοσμου με τη χρήση drones. Πρόκειται για ένα υπερθέαμα με 250 drones στον ουρανό της Αθήνας για τους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου με τρισδιάστατες φιγούρες, κινούμενα σχήματα, λογότυπα και κείμενα εναλλάσσονταν μεταξύ τους σε μία ξεχωριστή εμπειρία εξιστόρησης με τη χρήση της πιο σύγχρονης τεχνολογίας.

Στην Αθήνα για το μεγάλο ζήτημα των Τηλεθερμάνσεων βρίσκονται σήμερα Τετάρτη οι Δήμαρχοι Κοζάνης, Εορδαίας και Αμυνταίου, προκειμένου να θέσουν εκ νέου τα ζητήματα της λειτουργίας των Τηλεθερμάνσεων, μετά και τη σύσταση της Διαδημοτικής Επιχείρησης. Βασικό αίτημα των Δημάρχων είναι ο καθορισμός της τιμής, έτσι ώστε να μην υποχρεωθούν σε εκτίναξη των τιμολογίων προς τους καταναλωτές, αλλά και το θέμα των χρεών το οποίο λειτουργεί ως βραχνάς για την ομαλή λειτουργία των Τηλεθερμάνσεων.

X