Αμηχανία από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο Ν. Κοζάνης, μετά τις κοσμογονικές αλλαγές που επιφέρει το διχαστικό κλίμα εσωκομματικά. Λίγοι είναι αυτοί που έχουν εκφραστεί σχετικά με τις διαγραφές Κασσελάκη, αλλά και τη συρρίκνωση του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

 

Ανάμεσα τους ο προεδρικός Γιώργος Αδαμίδης με μια αινιγματική ανάρτηση στο facebook, και η “αριστερή” Πέτη Πέρκα που κρατά χαμηλούς τόνους. Προστίθεται στην ..εξίσωση και ο συντοπίτης μας πρώην Βουλευτής Θέμης Μουμουλίδης, ο οποίος προσπαθώντας να εκφράσει τη “μεγάλη σιωπηρή πλειοψηφία” καλεί σε διάλογο και επαναλειτουργία των οργάνων!

 

Στην Αθήνα βρίσκεται ο νέος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης, τον είδαμε άλλωστε και στις φωτογραφίες από την χειροτονία του Μητροπολίτη Φλωρίνης Ειρηναίου. Δεν είναι απόλυτα σαφές, το είδος των επαφών που κάνει, όμως δεν είναι κρυφό πως διατηρεί επαφές με πλήθος γαλάζιων στελεχών αλλά και Υπουργών, με τους οποίους συνεργάστηκε στην κοινοβουλευτική του θητεία.

 

Η συνάντηση Μητσοτάκη – Αμανατίδη δεν έχει κλειστεί ακόμα, αλλά είναι θέμα χρόνου να γίνει. Όπως επίσης, θέμα χρόνου είναι, να ομαλοποιηθεί η κατάσταση στις σχέσεις ΝΔ-Αμανατίδη, οι οποίες διαταράχθηκαν λόγω του λεγόμενου “αντάρτικου”.

 

Από την Αθήνα, γύρισαν με μπόλικα νέα, αφού είχαν αρκετές συναντήσεις, κι άλλοι αυτοδιοικητικοί. Παναγιώτης Πλακεντάς και Γιάννης Λιάσης είχαν πλήθος επαφών με κυβερνητικούς παράγοντες.

 

Όλα φαίνονται να βαίνουν καλώς με την εκκίνηση λειτουργίας των Τηλεθερμάνσεων Κοζάνης και Πτολεμαΐδας. Μετά από τις γνωστές περιπέτειες βεβαίως. Ας είναι η τελευταία χρονιά φέτος που ανησυχούμε για τη λειτουργία των συστημάτων. Τουλάχιστον για την Πτολεμαΐδα, η επόμενη θερμαντική περίοδος πρέπει να μας βρει συνδεδεμένους με την 5η Μονάδα. Και η Κοζάνη, πρέπει σαφώς να δει κι αυτή τι θα κάνει. Ίδωμεν.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X