Χωρίς φρένα η αντιπαράθεση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας. Έχουν ξεθάψει το τσεκούρι του πολέμου οι παρατάξεις Κασαπίδη – Αμανατίδη και δεν λένε να το βάλουν στη θέση του. Είτε μέσω σκληρών αντιπαραθέσεων στις συνεδριάσεις, είτε με αιχμηρές ανακοινώσεις μέσω του Τύπου. Πρωταγωνιστές οι Κασαπίδης, Κιοσές, Βόσδου, Μεταξάς και Δαδαμόγια. Φαίνεται δυστυχώς, πως θα αργήσουμε πολύ να μπούμε σε κανονική ροή, καθώς η Αντιπολίτευση πρέπει να βγάλει τα “σπασμένα” των εκλογών, συνεπώς θα δημιουργεί ζητήματα σε κάθε ευκαιρία.

 

Ένα από τα θέματα που “απασχόλησαν” τους παραπάνω αυτοδιοικητικούς είναι η περιβόητη ΕΠΤΑΚ. Η Εταιρεία της Περιφέρειας με τις πολλές εκκρεμότητες, που απέκτησε έντονη δραστηριότητα την προεκλογική περίοδο από την απερχόμενη περιφερειακή αρχή. Αυτή θεωρείται πως θα είναι και η μητέρα των μαχών για το πρώτο τουλάχιστον διάστημα της θητείας, όταν έρθει στο περιφερειακό συμβούλιο η συζήτηση για όλα τα νομικά πρόσωπα στα οποία συμμετέχει η Περιφέρεια. Αλήθεια, εκείνο το πόρισμα είναι ακόμα στον εισαγγελέα;

 

Καλά φαίνεται πως πήγε το τριήμερο ανασυγκρότησης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες. Τόσο οργανωτικά, όσο και πολιτικά, ήταν γόνιμες οι συζητήσεις που έγιναν, και έκαναν πιο “συμπαγή” την Κ.Ο. εν όψει και του συνεδρίου του κόμματος. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, μετά τις εργασίες της Κ.Ο. την Παρασκευή, υπήρξαν και στιγμές χαλάρωσης για τους βουλευτές. Οι βουλευτές γευμάτισαν δίπλα στο αναμμένο τζάκι ενώ δεν έλειψε και το τραγούδι από τον Σωκράτη Φάμελλο αλλά και την Καλλιόπη Βέττα.

 

Δεν ήταν τελικά “πρωτοφανές”, το γεγονός της εμφάνισης του λύκου εντός του αστικού ιστού της Πτολεμαΐδας, όπως μας ενημέρωσε αναγνώστης. Όπως μας μετέφερε, τα παλιά χρόνια, ειδικά στα χωριά, ήταν αρκετά συχνές οι εμφανίσεις λύκων που έψαχναν τροφή, ειδικά σε περιόδους με αρνητικές θερμοκρασίες.

 

Το όνειρο του πραγματικότητα, κάνει όπως διαφαίνεται ο γνωστός μάγειρας – σεφ Νίκος Κυψίδης, ο οποίος συμμετέχει στο Masterchef 2024. Με ένα εξαίρετο πιάτο, κατάφερε σχετικά εύκολα να νικήσει τον αντίπαλο του στη “μονομαχία” με έπαθλο την πολυπόθητη ποδιά η οποία τον φέρνει στο σπίτι του Masterchef 2024. Φαίνεται πως θα πάει καλά ο Νίκος, συνεπώς μένουμε συντονισμένοι Δευτέρες και Τρίτες βράδυ στο STAR.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X