Με ένα εξαιρετικό πάρτι η κόρη του αείμνηστου συμπατριώτη μας και καρδιακού μας φίλου Απόστολου Τριανταφυλλίδη, η Κλεοπάτρα, γιόρτασε τα 34 α Γενέθλιά της , παρουσία της αγαπημένης της οικογένειας, εξαιρετικών φίλων και σημαντικών προσωπικοτήτων από τον πολιτικό, τον ναυτιλιακό , τον επιχειρηματικό και επιστημονικό χώρο .

Την όμορφη Κλεοπάτρα, που έλαμπε από χαρά, τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης , ο π. Υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο Πρέσβης της Αιγύπτου , συγγενείς της Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας, ο Εφοπλιστής Χατζηπατέρας, ο Πτέραρχος Ιατρίδης, ο Επιχειρηματίας Σάζι Χουρί , ο Ηθοποιός και Αντιπεριφερειάρχης Χάρης Ρώμας, ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής κ. Δαμάσκος ,γνωστοί Γιατροί και Δικηγόροι , φίλοι της από τις Λιβανάτες και ψηφοφόροι από όλες τις περιοχές της Ανατολικής Αττικής .

Πανευτυχής η γλυκιά Κλεοπάτρα, πλαισιωμένη από την μητέρα και τα αδέρφια της έσβησε τα κεράκια της εντυπωσιακής τούρτας της, ευχαριστώντας όλους για την παρουσία τους και δίνοντας την υπόσχεση ότι θα βρίσκεται πάντα κοντά τους .

Το πάρτυ των γενεθλίων ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στο Κέντρο, όπου τραγουδά ο Θέμης Αδαμαντίδης. Μπορεί η Κλεοπάτρα να μην κέρδισε τη μάχη διεκδικώντας μία θέση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, όμως δεν έπαψε ποτέ να βρίσκεται κοντά στους ψηφοφόρους της και να προσφέρει όπου της το ζητήσουν.

Αγαπημένη μας Κλεοπάτρα κρίμα που δεν μπορέσαμε να είμαστε και εμείς εκεί, όμως να σου ευχηθούμε και εκ μέρους του Ομίλου μας , να είσαι γερή και δυναμική και να κατακτήσεις κάθε στόχο σου , γιατί σου αξίζει!!!
ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X