Το θερμό χειροκρότημα μικρών και μεγάλων κέρδισε η θεατρική παράσταση «Ο Ασκότωτος Δράκος», ένα παραμύθι της Αργυρώς Μαργαρίτη σε σκηνοθεσία Ρώμα Μένια που παρουσιάζει η Θεατρική ΟΜΑΔΑ ΕΠΕΚΕΙΝΑ, υπό την Αιγίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαλάτειας – Παραολυμπιονίκη Ζαχαρία Φωστηρά.

Τι γίνεται όταν το δάσος κοιμάται;

Ζωντανεύουν τα παραμύθια….ακόμη και τα ανείπωτα;

Τα ξωτικά και οι δράκοι;

Και τι γίνεται όταν την Μαγεμένη Πολιτεία των Παραμυθιών την επισκέπτονται οι άνθρωποι;

Η αγάπη ,η φιλία και το δάκρυ νικούν τον θάνατο;

Απαντήσεις στα ερωτήματα θα βρείτε στην ιστορία που ξετυλίγεται στη Μαγεμένη Πολιτεία των Παραμυθιών με τα πολλά χρώματα της, που ζουν νεράιδες, παραμύθια, πρίγκιπες, πριγκίπισσες, ξωτικά και ο δράκος…ο ασκότωτος!!! Όλοι έρχονται αντιμέτωποι με ένα σοβαρό πρόβλημα, αν δε γραφτεί σύντομα ένα καινούργιο παραμύθι η Μαγεμένη Πολιτεία θα χαθεί και οι αγαπημένοι μας ήρωες θα εξαφανιστούν μια για πάντα!!!

Ένα παραμύθι που μιλά για τη μοναξιά, τη δύναμη της φιλίας και τονίζει με κάθε τρόπο τη διαφορά ανάμεσα στο φαίνεσθαι και το είναι!!!

Οι εξαιρετικές ερμηνείες των ηθοποιών σε συνδυασμό με το τραγούδι, τον χορό, το γέλιο, την διάδραση ,τον φωτισμό αλλά και τις εκπλήξεις επί σκηνής κέντρισαν το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων…

Μπράβο σε όλους τους συντελεστές!!!!

Μην χάσετε την παράσταση και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο Πνευματικό κέντρο:

Σάββατο 4, 7 μ.μ.

Κυριακή 5, 5 μ.μ. & 7 μ.μ.

Γιατί εσείς θα χάσετε….

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X