Ευχαριστήριο μήνυμα προς όσους συνέβαλαν στην εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου και στάθηκαν δίπλα της, όσο η ίδια εκτελούσε χρέη προσωρινής διοικήτριας στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο, εξέδωσε μέσω social media η κ. Δέσποινα Καρασαββίδου, που είχε αναλάβει ως Δ/ντρια Ιατρικής Υπηρεσίας στο Μποδοσάκειο.

Θυμίζουμε ότι με απόφαση (ΦΕΚ) του υπουργείου Υγείας, νέος προσωρινός διοικητής ορίστηκε ο Γ. Κετικίδης, για διάστημα που δεν θα ξεπερνάει τους 6 μήνες.

Στο μήνυμά της αναφέρει:

 

“Ποικιλόμορφες διαδρομές η ζωή μας και αυτές τις ημέρες ολοκληρώθηκε μια διαδρομή αυτή της διοίκησης στο Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους που εδώ και ένα χρόνο στάθηκαν δίπλα μου και έδειξαν την ενσυναίσθηση τους ως άνθρωποι. Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό του νοσοκομείου ιατρικό, διοικητικό, νοσηλευτικό και λοιπό γιατί στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων παρά τις καθημερινές και πολλαπλές δυσκολίες. Τους ιατρούς του ιδιωτικού τομέα του νομού που συνείσφεραν στις δυσκολίες και συνεχίζουν να προσφέρουν.
Ευχαριστώ τον Διοικητή της 3η ΥΠΕ κ.Μπογιατζίδη για την καθημερινή και ολοήμερη συμβολή στην εκπλήρωση των καθηκόντων μου.
Ξεχωριστά θα ήθελα να ευχαριστήσω,τους υποδιοικητές της 3η ΥΠΕ κ. Κυριακίδη και κ.Χρίστογλου για τον συμβουλευτικό και εκπαιδευτικό για εμένα χαρακτήρα τους.
Ευχαριστώ ιδιαίτερα όλους τους διοικητές τον όμορων νοσοκομείων (Κοζάνης, Γρεβενών,Φλώρινας,Καστοριάς και Βέροιας) για την συμβολή τους στην διαχείριση ειδικών περιστάσεων.
Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου κ.Κοσμα Πουγαρίδη για την άσκηση των καθηκόντων του στο διοικητικό συμβούλιο ενα χρόνο τώρα με γνώμονα πάντα το συμφέρον του Νοσοκομείου.
Ευχαριστώ τον βουλευτή του νομού κ.Μ.Παπαδόπουλο και τον Δήμαρχο κ.Π.Πλακετά καθώς και την πρώην και νυν περιφέρεια δυτικής μακεδονίας για την συνεργασία και την βοήθεια στην υλοποίηση βασικών προγραμμάτων.
Ιδιαίτερα όμως ευχαριστώ την γραμματέα της διοίκησης κ.Τασία Μωυσιάδου,τον διοικητικό διευθυντή κ.Α.Ανδρεόπουλο την διευθύνουσα της νοσηλευτικής υπηρεσίας κ.Ε.Γιαννοπούλου καθώς και όλο το διοικητικό προσωπικό που στάθηκαν στα δύσκολα. Εύχομαι το λιθαράκι απο το ακτινοθεραπευτικό που τέθηκε σε αυτή την θητεία και η ολοκλήρωση του ελικοδρομίου να συνεχιστούν απο τον νεο διοικητή μας κ.Κετικίδη ο οποίος έχει όλα τα επιστημονικά και ανθρωπιστικά προσόντα για να τα ολοκληρώσει. Τελος, ευχαριστώ τους ασθενείς μου και τους άμεσους συνεργάτες μου για την υπομονή τους”.

 

X