Μια σημαντική στιγμή είναι το στερέωμα των Μέσων Ενημέρωσης της Δυτικής Μακεδονίας, ήρθε και έκανε ήδη, ιδιαίτερη αίσθηση σε όσους παρακολουθούν τα μιντιακά πράγματα. Η Deutsche Welle ενέταξε τον True Story Radio, τον νέο ενημερωτικό ραδιοσταθμό με έδρα την Πτολεμαΐδα, στο δίκτυο των ραδιοσταθμών που αναμεταδίδουν το ελληνόφωνο δελτίο ειδήσεων της ελληνικής υπηρεσίας της DW. Θα ακούτε το δελτίο ειδήσεων της DW στον TrueStory, καθημερινά στις 15.00, στις 17.00 και στις 20.00 (Δε-Πα).

Πρόκειται για ένα ελληνόφωνο καθημερινό δεκάλεπτο δελτίο το οποίο περιλαμβάνει τις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας από την Ευρώπη και όλο τον κόσμο. Μεταδίδεται κάθε μεσημέρι από τα νέα κτίρια του σταθμού στη Βόννη και αναμεταδίδεται από 45 τοπικούς ραδιοσταθμούς στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Αυστραλία. Κύριο μέλημα της σύνταξης σήμερα δεν είναι η παρέμβαση, αλλά η δεύτερη, ουσιαστικότερη ματιά πίσω από τα γεγονότα. Και δεύτερον η ένταξη και κατανόηση των εξελίξεων που αφορούν την Ελλάδα μέσα στα ευρωπαϊκά τους συμφραζόμενα.

Η εμπιστοσύνη της Deutsche Welle στον True Story είναι μια μεγάλη αναγνώριση για την μεγάλη προσπάθεια του δυναμικού του σταθμού, να ξαναβάλει το ραδιόφωνο στη ζωή μας. Παράλληλα αποτελεί μια ευθύνη, να ανταποκριθεί ακέραια στα ποιοτικά και δεοντολογικά στάνταρντς για την ενημέρωση του πολίτη.

Μην ξεχνάτε τα μονόλεπτα δελτία ειδήσεων του True Story, τα οποία παράγει η δημοσιογραφική ομάδα του σταθμού, και μεταδίδονται κάθε ώρα καθημερινά, όπως άλλωστε επιβάλλεται για κάθε ενημερωτικό ραδιοφωνικό σταθμό.

Συχνότητα στα fm: 102,8
Στο internet: e-radio.gr/True-Story-1028-Ptolemaida-i1853/live
Web: truestoryradio.gr
Mail: [email protected]

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X