Αποχαιρετιστήρια ήταν η τοποθέτηση του δημοτικού συμβούλου της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Εορδαίας, Χρύσανθου Ταϊρίδη στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Ο ίδιος κλείνει έναν σημαντικό κύκλο στην Αυτοδιοίκηση, δεν ήταν εκ νέου υποψήφιος στις πρόσφατες εκλογές, συνεπώς δεν θα είναι στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο.

Σε έναν σύντομο απολογισμό, μεταξύ άλλων είπε: “Υπηρέτησα πιστά τον τόπο μας, με τα όποια λάθη μου, τα οποία δεν ήταν εσκεμμένα”, ενώ εμφανώς συγκινημένος, δήλωσε ότι θα είναι παρών σαν ενεργός πολίτης σε όλες τις διεκδικήσεις της περιοχής.

 

Ο Χρύσανθος Ταϊρίδης έχει υπηρετήσει από διάφορες θέσεις, τόσο σαν δημοτικός σύμβουλος όσο και σαν Αντιδήμαρχος Πτολεμαΐδας (και Εορδαίας), έχει προσφέρει πολλά στην τοπική κοινωνία, ενώ είναι από τους πιο μαχητικούς αυτοδιοικητικούς παράγοντες των τελευταίων ετών.

 

Ο Παναγιώτης Πλακεντάς, απευθυνόμενος στο σώμα του δημοτικού συμβουλίου, είπε: “Τον Χρύσανθο Ταϊρίδη τον ευχαριστώ με την ιδιότητα του Δημάρχου για την προσφορά του, η προσπάθεια του είχε πάντα θετικό πρόσημο και διάθεση συνεργασίας”.

 

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X