Και εκεί που όλα πήγαιναν στράφι η Κοζάνη με κατάθεση ψυχής μέχρι το τελευταίο λεπτό και το πρώτο γκολ του Κανούλα στο φετινό πρωτάθλημα έκανε… «Χαλάστρα» στα σχέδια του Ηρακλή που με ένα γκολ- δώρο πήγε να αρπάξει τη νίκη.

Ο πιστολέρο της Κοζάνης είχε γεμάτο το όπλο του και μίλησε στο 95’ στέλνοντας στα ουράνια τους δεκάδες οπαδούς της ομάδας οι οποίοι μέσα στη βροχή πίστευαν στο θετικό αποτέλεσμα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Και αν η δουλειά στράβωσε από την αρχή, με το σύνολο του Άγγελου Διγκόζη να πραγματοποιεί κάκιστη εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, η εικόνα του 2ου μέρους ήταν εντελώς διαφορετική.

Η τριπλή επέμβαση στο ημίχρονο(με Καραγιάννη, Τσιμπούκα και Ψάλτη) να πέφτουν στο ματς και τον Ίτσιο από τα στόπερ να περνάει στα χαφ, έδωσαν ένταση στην Κοζάνη η οποία έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 62’ όταν ο Καλλέργης κέρδισε πέναλτι.

Μετά από 10λεπτη σχεδόν διακοπή ο Πάνος δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Βελλίδη, ο οποίος απέκρουσε και έφερε την Κοζάνη πιο κοντά στο φάσμα της ήττας καθώς νωρίτερα ο Καραγιάννης δεν είχε ευστοχήσει σε κεφαλιά από πλεονεκτική θέση και ο Καλλέργης με ψαλιδάκι δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα λίγο αργότερα.

Οι τελευταίες κινήσεις Διγκόζη ήταν η είσοδος του Θέμη Τζιμόπουλου για να δώσει και άλλη ένταση στην ομάδα, ενώ η ενεργοποίηση Κανούλα έδωσε στην Κοζάνη αυτό που λείπει τόσο καιρό από την ομάδα.

Τον παίκτη της μίας επαφής μέσα στην περιοχή ο οποίος θα κάνει το γκολ, χωρίς να πετιούνται ευκαιρίες η μία μετά την άλλη.

Η Κοζάνη δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα ούτε στο άσχημο πρώτο ημίχρονο, με το γκολ να προέρχεται από απίστευτο λάθος του Μπογκντάνοβιτς ο οποίος παρέσυρε και τον Σουλιώτη σε ασυνεννοησία, χρίζοντας σκόρερ τον Κούστα στο 24’.

Το κακό πρώτο ημίχρονο σχολίασε στις δηλώσεις του και ο Άγγελος Διγκόζης, επεσήμανε όμως ότι η Κοζάνη αδικείται, παρά το θετικό αποτέλεσμα, καθώς κατή γνώμη του χάθηκαν κλασσικές ευκαιρίες αλλά και το πέναλτι.

Παράλληλα ευχαρίστησε τον κόσμο που στήριξε την ομάδα, έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές και υποσχέθηκε πως η Κοζάνη θα συνεχίσει «να πεθαίνει μέσα στο γήπεδο, όπως έκανε στο 2ο ημίχρονο και σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια».

Τέλος, στάθηκε στην ψυχολογία που αποκτά η ομάδα αλλά και προσωπικά παίκτες όπως ο Σάκης Κανούλας(μετά το σημερινό γκολ) και επανέλαβε πως του αρέσει παιδιά που έρχονται από τον πάγκο ότι βοηθάνε περισσότερο την ομάδα:

«Έχω πει πάλι περισσότερο συγχαρητήρια αξίζουν τα παιδιά που δεν παίζουνε…».

Η Κοζάνη θα ξεκουραστεί για 10 ημέρες για να κλείσει τη χρονιά με δύο εκτός έδρας παιχνίδια σε Αθήνα(ΑΕΚ Β’) στις 13/12 και Μυτιλήνη(Αιολικό) στις 17/12.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X