Στο γήπεδο 18 μέρες μετά την τελευταία της αναμέτρηση θα μπει την ερχόμενη Τετάρτη η Κοζάνη, καθώς οι πολλές ιδιότυπες «διακοπές» και ο προγραμματισμός της Super League 2, την επαναφέρουν σε αγωνιστικές υποχρεώσεις στις 29 Νοεμβρίου, μετά το μεγάλο διπλό στη Θεσσαλονίκη επί του Καμπανιακού στις 11 του ίδιου μήνα.

Μάλιστα αυτός θα είναι ο τελευταίος εντός έδρας αγώνας της Κοζάνης για το 2023, καθώς οι φίλαθλοί της θα έχουν την ευκαιρία να την δουν στο ΔΑΚ του… χρόνου, όταν και στις 3 Ιανουαρίου του 2024! θα υποδεχθεί τον Λεβαδειακό(αν δεν αλλάξει κάτι).

Η διοργανώτρια αρχή δεν όρισε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β’ την Κυριακή στις 26 Νοεμβρίου(όπως περίμεναν κάποιοι), καθώς και οι δύο ομάδες είχαν προγραμματισμένο ρεπό, αλλά στις 29 Νοεμβρίου και ημέρα Τετάρτη, αν και η αρχική πληροφόρηση ήταν για 29/12!!!!

Η παραπάνω λαθεμένη πληροφορία διέρρευσε από την πλευρά του ΠΑΟΚ, άνθρωποι του οποίου είχαν ενημερώσει στις αρχές της εβδομάδας και την Κοζάνη, κάτι το οποίο όμως φάνηκε πως δεν ισχύει καθώς την Τρίτη το πρωί έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ επίσημο έγγραφο με τους επίσημους ορισμούς.

Έτσι η Κοζάνη θα υποδεχθεί στις 29/11 τον ΠΑΟΚ Β’ στο αναβληθέν παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής, υα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη(όπως όλα δείχνουν στη Χαλάστρα) για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή στις 3/12 και στη συνέχεια θα κάνει το προγραμματισμένο της ρεπό για την τελευταία αγωνιστική του Α’ γύρου.

Στις 13/12 υπάρχει νέο ταξίδι στην Αθήνα αυτή τη φορά με αντίπαλο την ΑΕΚ Β’, για το αναβληθέν παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής, ενώ οι υποχρεώσεις της Κοζάνης για το 2023 κλείνουν με νέο εκτός έδρας παιχνίδι στις 17/12 στη Μυτιλήνη με αντίπαλο τον Αιολικό(1η αγωνιστική Β’ γύρου).

Όπως είναι κατανοητό υπάρχουν δεδομένα τα οποία δημιουργούν νέες συνθήκες για την Κοζάνη, με τη μεγάλη αποχή των 18 ημερών να αναγκάζει τον Άγγελο Διγκόζη και το τιμ του να προχωρήσουν σε συντήρηση της ομάδας σε αγωνιστικούς ρυθμούς, ενώ στη συνέχεια σε διάστημα 19-20 ημερών η Κοζάνη καλείται να δώσει 4 αγώνες με τους 3 να είναι εκτός έδρας.

Μάλιστα τα απανωτά ταξίδια σε Αθήνα και Μυτιλήνη σε διάστημα λίγων ημερών είναι μια ακόμα δύσκολη κατάσταση την οποία πρέπει να διαχειριστεί η ομάδα και ολόκληρος ο οργανισμός.

 

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X