Στην δεξίωση που ακολούθησε την επίσημα δοξολογία για τη νέα χρονιά και που έγινε στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος Εορδαίας έκοψε την βασιλόπιτα για τη νέα χρονιά με το φλουρί να «πέφτει» στο “νέο” Δημοτικό Σύμβουλο Π. Μίμτση που πήρε σαν δώρο μια εικόνα της Παναγίας.

Στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος Εορδαίας  αφού ευχήθηκε να ανταποκριθούν όλοι στις προσδοκίες των πολιτών σε αυτό το νέα ξεκίνημα για το Δήμο, την Περιφέρεια ακόμα και για την εκκλησία συνέχισε λέγοντας « η ενότητα, η συνεργασία και η κατανόηση μεταξύ όλων μπορούν να δώσουν ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Εύχομαι σε όλους υγεία, προκοπή και υπομονή, ιδιαίτερα στους συνεργάτες για να ανταπεξέλθουμε στο δύσκολο έργο που μας ανέθεσε η κοινωνία».

Στο μήνυμα του για τη νέα χρονιά ο Παναγιώτης Πλακεντάς ανέφερε τα εξής «νέα χρονιά, νέο ξεκίνημα για όλους. Εύχομαι η σκέπη του Θεανθρώπου να βοηθήσει έτσι ώστε η νέα χρονιά να είναι γεμάτη με υγεία, ευτυχία, δημιουργικότητα και να υπηρετήσουμε όλοι τις νέες προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας. Οι καιροί είναι δύσκολοι και πάντα στις δυσκολίες όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Η Παρασκευή Βρυζίδου στο μήνυμα της για τη νέα χρονιά είπε τα εξής: « Καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο με ειρήνη υγεία και χαρές. Χρόνια πολλά στον Δήμο Εορδαίας και εύχομαι από ψυχής όλοι να έχουν την υγεία τους και να επιτευχθούν οι στόχοι και να μπορεί ο καθένας και χαρεί και να καταφέρει αυτό που επιδιώκει»

Ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών και Διοίκησης της Περιφέρειας Λύσανδρος Μεταξάς δήλωσε «Εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία και ευτυχία, το νέο έτος να τους φέρει ότι επιθυμούν. Καλή αρχή να έχουμε και εμείς σαν νέα περιφερειακή αρχή σε συνεργασία με τις Δημοτικές έτσι ώστε να πάμε μπροστά το τόπο μας. Ευτυχισμένο το νέο έτος».

 

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X