Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης, όπως κάθε χρόνο, τίμησε και φέτος τους ΗΡΩΕΣ Έλληνες Αστυνομικούς που έπεσαν στο καθήκον, τελώντας μνημόσυνο στη μνημείο έναντι του Αστυνομικού Μεγάρου Πτολεμαΐδας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής της ΝΔ Μιχάλης Παπαδόπουλος, οι βουλευτές της ΝΔ Αμανατίδης, Βρυζίδου και Κωνσταντινίδης , ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς ,ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής της Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος κ. Κωνσταντίνος Σπανούδης, ο Αστυνομικός Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης Ηλίας Τσιότσιας, ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Εορδαίας Σπυρίδων Τάσιος καθώς ο διοικητής της Τροχαίας Εορδαίας Σπυρίδων Τάσιος καθώς και εκπρόσωποι της του Δήμου, της Αστυνομίας του Στρατού καθώς και των συνταξιούχων αστυνομικών υπαλλήλων.

Ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης Ζήσης Λιάκος δήλωσε «είμαστε σήμερα εδώ για να τιμήσουμε αυτούς που θυσίασαν την ζωή τους εν ώρα καθήκοντος, τους συναδέλφους που εξετέλεσαν την αποστολή τους με γενναιότητα δίπλα στον Έλληνα πολίτη προστατεύοντας την ζωή και την περιουσία τους. Το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε είναι να μην τους λησμονούμε. Για τις εξαίρετες αυτές τους πράξεις τους αξίζουν αιώνια τιμή και δόξα. Οφείλουμε να τους τιμούμε και να γίνουμε συνεχιστές του έργου τους. Αισθανόμαστε ευγνώμονες απέναντι στους ίδιους και τις οικογένειες τους και νιώθοντας το πόνο του αιφνίδιου αποχωρισμού τους και τονίζοντας ότι ο ηρωισμός τους θα αποτελέσει για μας σημείο αναφοράς για κάθε μας απόφαση και ενέργεια. Είμαστε υποχρεωμένοι να μην τους λησμονήσουμε ποτέ. Προσευχηθήκαμε για την ανάπαυση της ψυχής τους και υποσχόμαστε ότι η θυσία τους θα αποτελέσει φωτεινό παράδειγμα για όλους εμάς στην αστυνομική οικογένεια και όλη την ελληνική κοινωνία.
Τέλος θα ήθελα να πω ότι θα πρέπει επιτέλους η πολιτεία να αναγνωρίσει το επικίνδυνο του επαγγέλματος μας και το οφείλει σε όλους αυτούς τους ήρωες που έφυγαν εν ώρα υπηρεσίας

ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥΣ Η ΜΝΗΜΗ».

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X