Αγαπητή μαμά,

Οι διακοπές έφτασαν και οι παραλίες σε καλούν για να απολαύσεις τις ημέρες με το μικρό σου. Αν και ανυπομονείς για αυτές τις στιγμές, γνωρίζεις πόσο σημαντικό είναι να είσαι πολύ καλά οργανωμένη ώστε να περάσετε όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα και ανέμελα. Γι’ αυτό συγκέντρωσα τα must have καλοκαιρινά για παιδιά που θα κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη και το ατελείωτο παιχνίδι στην άμμο ακόμα πιο διασκεδαστικό. Ας δούμε μαζί τι δεν πρέπει να λείπει από την τσάντα σου φέτος το καλοκαίρι!

Παιδικά Μαγιό – Αντηλιακές Μπλούζες
Όποια ηλικία κι αν έχει το μικρό σου, σίγουρα θα ψάχνεις για μαγιό που προσφέρουν την απόλυτη προστασία από τον ήλιο, είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά που αντέχουν στο χλώριο και το αλάτι, στεγνώνουν γρήγορα, και φυσικά είναι στυλάτα!

Στη συλλογή του Spitishop θα βρεις μια εκπληκτική ποικιλία από παιδικά μαγιό και αντηλιακές μπλούζες με προστασία UV UPF 50+ σε διασκεδαστικά prints για αγόρια και κορίτσια όλων των ηλικιών που προσφέρουν την απόλυτη αντηλιακή προστασία από τις βλαβερές ακτινοβολίες του ήλιου. Ακόμη θα βρείτε χαριτωμένα βρεφικά μαγιό – πάνα με αδιάβροχη εσωτερική επένδυση για τις πρώτες του βουτιές.

Και επειδή ένα μαγιό δεν είναι ποτέ αρκετό, προτίμησε να έχεις μαζί σου δύο ή τρία, για να είσαι σίγουρη ότι το παιδί σου θα παραμένει πάντα στεγνό και προστατευμένο από μικρόβια και μύκητες. Θυμήσου να έχεις πάντα στη τσάντα θαλάσσης και ένα παιδικό καπέλο μαζί με ένα ζευγάρι παιδικά γυαλιά ηλίου για πλήρη προστασία από τον ήλιο. Δεν χρειάζεται όμως να πας άλλου, μιας και στο Spitishop θα βρεις παιδικά καπέλα με όμορφες παιδικές φιγούρες και χαριτωμένα χρώματα και το σίγουρο είναι ότι θα ξετρελαθείς με τα γυαλιά ηλίου… Μοδάτα σχέδια σε σχήμα μαργαρίτας γύρω από τους φακούς, φλοράλ, ριγέ ή διάφανο σκελετό σε πολλά χρώματα και φακούς με προστασία από την ακτινοβολία του ήλιου. Και το πιο σημαντικό.. Τα παιδικά γυαλιά ηλίου είναι τόσο ελαφριά ώστε να μην αφήνουν σημάδια στη μυτούλα και στα αυτάκια του παιδιού. Εξοπλίσου με τα καλύτερα και πρόσφερε ελευθερία παιχνιδιού στην παραλία, πάντα με ασφάλεια και στυλ!

Τα Καλοκαιρινά Απαραίτητα για Παιδιά: Ανακάλυψε τις Must Επιλογές!

Σωσίβια – Μπρατσάκια
Το καλύτερα αξεσουάρ κολύμβησης που μπορείς να επιλέξεις για το μικρό σου δελφινάκι είναι εκείνα που εκτός από την απόλυτη ασφάλεια και υποστήριξη, προσφέρουν την απαραίτητη άνεση και ελευθερία κινήσεων μέσα στο νερό.

Διάλεξε το κατάλληλο αξεσουάρ σύμφωνα με την ηλικία και το βάρος του μικρού σου, και αφού βεβαιωθείς ότι εφαρμόζει σωστά στο κορμάκι του, άφησέ το ελεύθερο να απολαύσει στο έπακρο τις κολυμβητικές του δεξιότητες.

Στο Spitishop θα βρεις τα πιο όμορφα και χαριτωμένα παιδικά σωσίβια και μπρατσάκια, όπως σωσίβια γιλέκα με ρυθμιζόμενο λουράκι και ασφαλές κλείσιμο, μπρατσάκια που εφαρμόζουν τέλεια στα μικρά του χεράκια, καθώς και φουσκωτά παιδικά σωσίβια σε πολλά σχέδια από ασφαλή και ανθεκτικά υλικά.

Τα Καλοκαιρινά Απαραίτητα για Παιδιά: Ανακάλυψε τις Must Επιλογές!

Παιδικά Πέδιλα – Σαγιονάρες
Είναι σημαντικό να επιλέξεις το κατάλληλο παιδικό παπουτσάκι ή παιδική σαγιονάρα που θα βοηθήσει το μικρό σου να περπατά με ασφάλεια στην άμμο ή τις πετρούλες. Προτίμησε παιδικά πέδιλα, σαγιονάρες ή και παπουτσάκια θαλάσσης τα οποία να εφαρμόζουν καλά στο πόδι του παιδιού αλλά να μην είναι και πολύ σφιχτά, να είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικά και αδιάβροχα υλικά που στεγνώνουν γρήγορα, και πάνω απ’ όλα να προσφέρουν προστασία από τυχόν ατυχήματα.

Στη συλλογή του Spitishop θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία από παιδικά πέδιλα και σαγιονάρες, για αγόρια και κορίτσια, σε υπέροχα σχέδια και ζωηρά χρώματα, μοδάτα σαμπό παιδικά με μαλακό εσωτερικό πάτο για μεγαλύτερη σταθερότητα και ευλυγισία, και φυσικά μη παραλείψεις τα απαραίτητα παιδικά παπούτσια θαλάσσης με αντιολισθητική σόλα, ιδανικά τόσο για το κολύμπι στη θάλασσα όσο και για την αμμουδιά, προστατεύοντας τα παιδικά ποδαράκια από τη ζεστή άμμο και από πέτρες.

Τα Καλοκαιρινά Απαραίτητα για Παιδιά: Ανακάλυψε τις Must Επιλογές!

Πετσέτες Θαλάσσης Παιδικές & Πόντσο
Φυσικά από τα απαραίτητα καλοκαιρινά παιδικά αξεσουάρ δεν γίνεται να λείπουν οι πετσέτες θαλάσσης, απαραίτητες για κάθε εξόρμηση στην παραλία!

Φέτος, προτίμησε πετσέτες microfiber, οι οποίες είναι εξαιρετικά απορροφητικές και στεγνώνουν γρήγορα, ενώ παράλληλα προσφέρουν απαλή αίσθηση και φιλικότητα προς το ευαίσθητο δέρμα των παιδιών. Επιπλέον, είναι πολύ ελαφριές, κάτι που διευκολύνει τη μεταφορά και την αποθήκευσή τους. Μη ξεχάσεις να προσθέσεις στη λίστα σου και ένα πρακτικό παιδικό πόντσο που θα κρατήσει το παιδί σου στεγνό και προστατευμένο από τον ήλιο.

Στο Spitishop, θα βρεις επίσης μια μεγάλη ποικιλία από ποιοτικές παιδικές πετσέτες θαλάσσης σε πρωτότυπα σχέδια, όπως οι αγαπημένοι ήρωες της Disney, αστέρια, καρδιές, αυτοκινητάκια και ζωάκια, γεμίζοντας τις ηλιόλουστες μέρες των παιδιών με ακόμα περισσότερο χρώμα!

Τα Καλοκαιρινά Απαραίτητα για Παιδιά: Ανακάλυψε τις Must Επιλογές!

Παιδικά Παιχνίδια Θαλάσσης
Τίποτα δεν συγκρίνεται με τη χαρά που βλέπεις στα μάτια του μικρού σου όταν παίζει στην άμμο με τα παιχνίδια του. Από σετ κουβαδάκια και φτυαράκια παραλίας, τσουγκράνες, ποτιστήρια και διάφορα άλλα παιχνίδια, κατασκευασμένα από ασφαλή υλικά, χωρίς τοξικά, στο Spitishop θα βρεις μια υπέροχη συλλογή από παιδικά παιχνίδια παραλίας από επιλεγμένα brands που θα κάνουν κάθε στιγμή του στην παραλία αξέχαστη!

Διάλεξε εκείνα που είναι πρωτίστως κατάλληλα για την ηλικία του παιδιού σου και που ενθαρρύνουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία του. Εάν μάλιστα τα συνδυάσεις με μια φουσκωτή πισίνα, θα καταφέρεις να ενθουσιάσεις ακόμα περισσότερο τον μικρό σου εξερευνητή προσφέροντάς του την καλύτερη εμπειρία στην παραλία.

Περιηγήσου στις σελίδες του Spitishop, ανακάλυψε ατελείωτες επιλογές με παιδικά είδη θαλάσσης, και χάρισε στο μικρό σου την προστασία που του αξίζει και μια αξέχαστη καλοκαιρινή εμπειρία! Πραγματοποίησε τις αγορές σου ηλεκτρονικά στο www.spitishop.gr, τηλεφωνικά στο 210 5775004 ή με μια επίσκεψή σου σε κάποιο από τα φυσικά του καταστήματα στην Αθήνα (Λεωφ. Μεσογείων 405, Αγία Παρασκευή, και Αρκαδίας 25, Περιστέρι).

Εύχομαι να περάσεις υπέροχες διακοπές με το μικρό σου θησαυρό!

X