Όπως είχατε διαβάσει από τη Δευτέρα στον «Π» η παράταξη του Λάζαρου Μαλούτα, θα μετεξελιχθεί το επόμενο διάστημα σε έναν πολιτικό- κοινωνικό φορέα ή οργανισμό με καταστατικό το οποίο θα ορίζει τη λειτουργίας της.

Η «ΕΝΟΤΗΤΑ» θα συνεχίσει να παρεμβαίνει για όλα τα μεγάλα θέματα της περιοχής και αυτό ανακοινώθηκε από τον ίδιο το Λάζαρο Μαλούτα, στη συνάντηση του συνδυασμού την Τετάρτη στο Εργατικό Κέντρο.

Μία συνάντηση στην οποία κάποιοι φρόντισαν να κρατούν και… «πρακτικά», αλλά η εμφανής αδυναμία τους να μεταφέρουν όσα ακούνε από τις τοποθετήσεις των παρευρισκόμενων, τους οδήγησε στην ηχογράφηση των όσων λεγόταν στην εσωτερική αυτή διαδικασία του συνδυασμού.

Ο ρόλος του «πρακτικογράφου- ηχολήπτη», έλαχε σε άνθρωπο ο οποίος έχει ξανακάνει με επιτυχία τη συγκεκριμένη «εξυπηρέτηση» και έπιασε μάλιστα πολύ καλή θέση εντός της αίθουσας ώστε να καταγράφει καθαρά τα όσα λένε οι ομιλούντες.

Όλως τυχαίως πάντως, από τα… πρακτικά έλειπε η αναφορά μέλους της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» που κατηγόρησε αντιδήμαρχο της παράταξης Μαλούτα, για απουσία του από τα τοπικά διαμερίσματα.

Μάλλον εκείνη την ώρα θα τελείωσε η μπαταρία του… «πρακτικογράφου- ηχολήπτη» και η μεγάλη στιγμή αγνοήθηκε ή δεν κατεγράφη…

Τώρα τι κάνει νιάου- νιάου στη… μηλιά(εεεεε… στα κεραμίδια) είναι κάτι που προφανώς όλοι γνωρίζουν.

Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά…

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X