Μπορεί να υπήρξε … “πόλεμος” μεταξύ τους προεκλογικά, ο Υφυπουργός Εσωτετικών όμως, εμφανίστηκε χθες στην “πρώτη” επίσημη του νέου Περιφερειάρχη.

Είναι γνωστό ότι ο Στάθης Κωνσταντινίδης στήριξε μετά μανίας τον αντίπαλο του εκλεγέντος τελικά περιφερειάρχη Γιώργου Αμανατίδη, Γιώργο Κασαπίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πάγος μεταξύ των Αμανατίδη-Κωνσταντινίδη δεν έχει σπάσει, και οι σχέσεις δεν έχουν αποκατασταθεί ακόμα. Η παρουσία του Υφυπουργού φέρεται να είναι τυπική και να έγινε σε θεσμικό επίπεδο. Πάντως επειδή στις αυτοδιοικητικές του 2023 χύθηκε πολύ “πολιτικό” αίμα, ευχόμαστε να τα βρουν μεταξύ τους όλοι οι πολιτικοί παράγοντες που απομακρύνθηκαν μεταξύ τους, για το καλό του τόπου.

Πολλοί ήταν αυτοί που επισκέφθηκαν τη ΖΕΠ για ευχές, ανάμεσα τους ο Μητροπολίτης Παύλος, Εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, αλλά και πολιτικοί παράγοντες από διάφορους χώρους, όπως ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος. Αυτός που δεν εμφανίστηκε, και η απουσία του σχολιάστηκε, ήταν ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης Γιώργος Κασαπίδης.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X