Τί λένε οι Πολίτες της Πτολεμαΐδας για την εντατικοποίηση των ελέγχων , αναφορικά με την εφαρμογή του Αντικαπνιστικού Νόμου ? (Γκάλοπ της Κούλας Πουλασιχίδου)

Διάφορες απόψεις Πολιτών της Πτολεμαΐδας ακούγονται στο Γκάλοπ του e-ptolemeos, με αφορμή την εντατικοποίηση των ελέγχων του Αντικαπνιστικού Νόμου κατά τη Φθινοπωρινή και Χειμερινή περίοδο .

Από ό,τι φαίνεται οι έλεγχοι επικεντρώνονται στους κλάδους Εστίασης και Διασκέδασης, ενώ τα πρόστιμα για τυχόν παραβάτες θα είναι ιδιαίτερα “τσουχτερά” για τους καπνίζοντες , αλλά και για τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων.

Έτσι λοιπόν, οι “θεριακλήδες” θα πρέπει να επιλέξουν υπαίθριους ή εξωτερικούς χώρους καπνιζόντων ή θα αναγκαστούν να ελαττώσουν το κάπνισμα , προκειμένου να αποφευχθούν οι όποιες παραβάσεις της Κείμενης Ελληνικής Νομοθεσίας , για το τσιγάρο .

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

2 συλλήψεις αλλοδαπών χθες στη Φλώρινα – Αφορούσαν κατοχή ναρκωτικών και εκκρεμή Απόφαση Δικαστηρίου

Στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων, που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο 24ωρο και αποσκοπούσαν στην πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας,  συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας, συνολικά

Read More »

Ο σημερινός σχολιασμός της επικαιρότητας στο True Story Radio από τους Αντώνη Πουγαρίδη και Ζήση Πιτσιάβα 22/10/24

Στη σημερινή εκπομπή “ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ” ο Αντώνης Πουγαρίδης και ο Ζήσης Πιτσιάβας σχολίασαν την υπογραφή της συμφωνίας για την Τηλεθέρμανση στην Αθήνα και τις

Read More »
X