Σ. Τσίκας: «Ήταν ένα πραξικόπημα – παρωδία κατά Κασσελάκη»

Η εκπομπή Ζουν Ανάμεσά μας με τον Αντώνη Πουγαρίδη φιλοξένησε τον Στέφανο Τσίκα – Δικηγόρο & Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο κόμμα και τα προβλήματα που υπάρχουν, καθώς και τη δυσαρέσκεια που προκύπτει στον κόσμο.

«Οι εσωκομματικές διενέξεις είναι επιζήμιες για όλα τα κόμματα, ιδίως για τα κόμματα της Αριστεράς που τα μέλη τους είναι πιο επιρρεπή στους διαχωρισμούς. Στον ΣΥΡΙΖΑ η κατάσταση έχει πολωθεί σε μεγάλο βαθμό και έχει πάρει πιο προσωπική χροιά και για εμένα δείχνει ένα επίπεδο πολιτικής ανωριμότητας για όσους το κάνουν. Οι αντιπαραθέσεις πρέπει να γίνονται με όρους πολιτικής αντιπαράθεσης και όχι με όρους παρέας», σχολίασε σχετικά.

Εκτίμησε πως το κόμμα δεν θα μηδενίσει, ενώ είπε πως το γεγονός ότι ο Κασσελάκης δεν είναι στην προεδρεία, αλλά το ό,τι κάποιοι αποφάσισαν ότι δεν θα είναι υποψήφιος είναι ακόμη μεγαλύτερο θέμα, δεδομένης και της αποδοχής που έχει από τον κόσμο.

Εκτίμησε πως είναι λάθος κίνηση όσων εκτέλεσαν το «πραξικόπημα – παρωδία» κατά Κασσελάκη, καθώς του έδωσαν μεγάλο πλεονέκτημα.

Στο τυπικό του θέματος, το συνέδριο θα κληθεί να επικυρώσει τις κατατεθειμένες υποψηφιότητες, ενώ ερωτηθείς αν μπορεί να δικαιώσει ή όχι την υποψηφιότητα Κασσελάκη, απάντησε πως είναι ανώτατο όργανο και μπορεί να επικυρώσει υποψηφιότητες, με ψηφοφορία πάντα, δια βοής ή με κάλπη αν χρειαστεί.

Εκτίμησε πως πιθανά να στηθούν κάλπες για την υποψηφιότητα Κασσελάκη, καθώς οι σύνεδροι εκπροσωπούν τα μέλη του κόμματος, που είναι η βάση. «Αν το ζητήσουν οι σύνεδροι ή το προεδρείο μπορεί να τεθεί τέτοιο θέμα Κασσελάκη», είπε επίσης, λέγοντας πως μόνο το συνέδριο μπορεί να υπερκεράσει την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής.

 

Αμύνταιο: Σκότωσαν τον «Μπλάνκο», τον σκυλάκο ηλικιωμένου που έχασε γιο και σύζυγο σε τρία χρόνια

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα σημειώθηκε στη Φλώρινα, καθώς βρέθηκε δολοφονημένο ένα σκυλάκι που αποτελούσε τη μοναδική συντροφιά ηλικιωμένου που ήταν γνωστός στην περιοχή, καθώς σε διάστημα

Read More »

10ήμερο κλείσιμο των σφαγείων για τα αιγοπρόβατα σε όλη τη χώρα μετά το κρούσματα της ευλογιάς

Μετά από τηλεδιάσκεψη που είχε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με τον υφυπουργό Χρήστο Κέλλα, τον ΓΓ Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργο Στρατάκο, τους

Read More »

“ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ”: Ένας χώρος γεμάτος αγάπη στο Καρυοχώρι – Μεγάλη και η ανταπόκριση του κόσμου για το σπίτι στο Αμύνταιο

Συνεχίζεται η αποκατάσταση του σπιτιού στο Αμύνταιο, της οικογένειας που έχει μεγάλη ανάγκη ώστε να ζήσει σε πιο ανθρώπινες συνθήκες. Η ανταπόκριση του κόσμου είναι

Read More »

Επίκαιρη Εκδήλωση -Συζήτηση του ΚΚΕ στην Πτολεμαΐδα! (ρεπορτάζ της Κούλας Πουλασιχίδου)

Με πρωτοβουλία της Τομεακής Έπιτροπής του Ενεργειακού Κέντρου ΚΚΕ, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024 στο Αμφιθέατρο “Πέτρος Τόττης” του Εμπορικού Επιμελητηρίου Πτολεμαΐδας, Εκδήλωση- Συζήτηση

Read More »
X