Η εκπομπή Μέρα Μεσημέρι με την Φωτεινή Μάντσου φιλοξένησε τον Σάκη Δαζάνη, Δάσκαλο Φωτογραφίας της Ομάδας F22 και επιμελητή των έργων της Πτολ/δας στην Έκθεση «Ο Τόπος μου».

Η ομαδική έκθεση φωτογραφίας με θέμα “Ο Τόπος Μου” η οποία συνδιοργανώνεται από τρεις φωτογραφικές ομάδες: την “F22” της Πτολεμαΐδας (σε επιμέλεια του Σάκη Δαζάνη), την “Αντίθεση” της Βέροιας και την ομάδα φωτογραφίας του Συλλόγου Εδεσσαίων Καλλιτεχνών «Απελλής». Η έκθεση ξεκινάει το ταξίδι της την ερχόμενη Παρασκευή 22/3 από την πόλη της Πτολεμαΐδας και θα μεταφερθεί εν συνεχεία στην Έδεσσα και την Βέροια.

Φωτογραφική Ομάδα “F22” Πτολεμαΐδας (επιμέλεια: Σάκης Δαζάνης): Βασιλέρης Θάνος, Κατωτοικίδου Ναταλία, Κουρτζόγλου Στέλλα, Λαζαρίδου Μαρία, Λόφτσαλης Νίκος, Μαντίκος Φώτης, Μπέλλος Θωμάς, Τσελεπής Χάρης

Πτολεμαΐδα (πεζόδρομος Βασιλίσσης Σοφίας): εγκαίνια Παρασκευή 22/3/2024 στις 20:30, διάρκεια μέχρι 27/3/2024, ώρες λειτουργίας: 18:00- 21:00. Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για τον κόσμο τις δύο πρώτες ημέρες στον πεζόδρομο της Β. Σοφίας και έπειτα θα μεταφερθεί στην αίθουσα του Ποντιακού Συλλόγου. 

X